Sport

Un arbitru din Cluj, arestat pentru trafic de droguri! Zece persoane au fost reținute de DIICOT

Un arbitru din Cluj a fost arestat pentru trafic de droguri de mare risc, alături de alte nouă persoane, care au fost reținute de DIICOT.
18.02.2022 | 21:35
Un arbitru din Cluj arestat pentru trafic de droguri Zece persoane au fost retinute de DIICOT
Un arbitru din Cluj, arestat pentru trafic de droguri. Sursă foto: frf.ro
ADVERTISEMENT

Alături de arbitru și fiul unui primar a fost reținut de către procurorii DIICOT, iar persoanele vizate ar fi procurat, manipulat și distribuit în județul Cluj droguri.

Cele zece persoane din Gherla și Dej au fost reținute de DIICOT și au fost aduse în fața Tribunalului Cluj.

ADVERTISEMENT

Un arbitru din Cluj, arestat pentru trafic de droguri

Cătălin Marian Țepar este arbitrul arestat de către DIICOT Cluj pentru trafic de droguri alături de alte nouă persoane, într-o anchetă amplă, informează Foaia Transilvană.

Cătălin Țepar este arbitru asistent, categoria I la AJF Cluj, iar acum, este acuzat că ar fi procurat droguri, printre altele, și la licee unor elevi.

ADVERTISEMENT

„Miercuri, 16 februarie, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T.

Serviciul Teritorial Cluj și polițiștii serviciilor de combatere a criminalității organizate Sălaj și Maramureș, au efectuat 15 percheziții domiciliare, în municipiile Gherla și Dej.

ADVERTISEMENT

La locuințele unor persoane bănuite de trafic de droguri de risc, de mare risc și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive”, se arată într-un comunicat.

Printre persoanele arestate, se numără și fiul primarului din Mintiul Gherlii.

Cele zece persoane reținute sunt: Iuhos Attila Mihai, Rus Andrei George, Constantin Emanuel Mihai, Tepar Catalin Marian, Hora Eduart Cristian, Mate Zoltan, Mureșan Simion Daniel, Ciurar Codrut Alexandru, Oltean Dumitru Ovidiu și Tămaș Flaviu Casim.

ADVERTISEMENT
  • 23 de ani are Cătălin Marian Țepar

Sume impresionante de bani găsite după percheziții

În urma perchezițiilor făcute, anchetatorii au găsit 20 de plicuri cu cocaină, 47 de plicuri cu urme de astfel de substanțe, o pastilă de culoare verde aprins.

În plus, s-au mai găsit cinci cântare, două grindere, bancnote rulate, 16 telefoane mobile, un laptop, trei pistoale airsoft și două săbii.

Totodată, au fost găsite și sumele de 67.600 de lei și o bancnotă de 500 de euro.

ADVERTISEMENT
Tags: