Sport

Arbitrul care l-a eliminat pe Paul Papp în meciul tur cu Hapoel Beer Sheva se întoarce în România. Va conduce FCSB – Silkeborg

Partida FCSB - Silkeborg va fi arbitrată de scoțianul Nicholas Walsh, cel care l-a eliminat pe Paul Papp la întâlnirea tur a Universității Craiova cu Hapoel Beer Sheva.
11.10.2022 | 15:12
Arbitrul care la eliminat pe Paul Papp in meciul tur cu Hapoel Beer Sheva se intoarce in Romania Va conduce FCSB  Silkeborg
Partida FCSB - Silkeborg va fi arbitrată de scoțianul Nicholas Walsh, cel care l-a eliminat pe Paul Papp la întâlnirea tur a Universității Craiova cu Hapoel Beer Sheva. Sursă foto: Sebastian Tataru/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Vicecampioana României este cu gândul la revanșa în faza danezilor, după dezastrul de acum o săptămână când a pierdut cu 5-0.

Scoţianul Nicholas Walsh, delegat să arbitreze FCSB – Silkeborg

La mai puțin de două luni după ce l-a eliminat pe Paul Papp în prima manșă a play-off-ului din Conference League, arbitrul scoțian Nicholas Walsh a fost din nou trimis în România, urmând să conducă meciul FCSB – Silkeborg.

ADVERTISEMENT

Acesta va fi ajutat de ajutat asistenții Graeme Stuart şi Callum Spence. Arbitru de rezervă la partida de pe Arena Națională, programată joi, 13 octombrie, de la ora 22:00, a fost delegat Alan Muir.

Nicholas Walsh, care va împlini 32 de ani luna viitoare, este omul care l-a eliminat pe Paul Papp la pauza întâlnirii Universitatea Craiova – Hapoel Beer Sheva, după ce fundașul oltenilor și-a împins un adversar pe culoarul ce duce la vestiare.

ADVERTISEMENT

Cavalerul fluierului din Scoția a fost martor la o înfrângere a celor de la FCSB. El a fost rezervă la partida pierdută în deplasare cu Rapid Viena, scor 1-3, în august 2018, în prima manșă a play-off-ului Europa League.

Un portughez împarte dreptatea în Gruia

Tot joi, CFR Cluj primește vizita cehilor de la Slavia Praga, de la ora 19:45. Întâlnirea din etapa a 4-a a grupelor Conference League va fi arbitrată de portughezul Luis Godinho, aflat la primul joc în care fluieră o formație din România.

ADVERTISEMENT

Portughezul în vârstă de 36 de ani va fi ajutat de asistenții Rui Teixeira şi Pedro Almeida. Arbitru de rezervă la jocul de pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu” a fost delegat Miguel Nogueira.

La jumătatea fazei grupelor din Conference League, situația din clasamentul Grupei H este una absolut halucinantă. Toate echipele au câte 4 puncte și golaveraj zero. Deși a câștigat în Cehia, CFR Cluj este în continuare pe ultimul loc, deoarece a marcat cele mai puține goluri.

ADVERTISEMENT

Pe 21 octombrie, CFR Cluj va primi o nouă tranşă de bani de la UEFA. Este vorba de bonusurile pentru performanţele obţinute în primele trei etape din grupele Conference League. În plus, tot acum vine prima jumătate din suma pentru market-pool. A doua jumătate va intra în conturile cluburilor abia în octombrie 2023.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,83 este cota pentru „ambele marchează și sub 5,5 goluri” la FCSB – Silkeborg. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT