Sport

Nicolae Dică se gândește la returul cu Silkeborg după Petrolul – FCSB 0-2: “Avem de luat o revanșă”. Detalii despre echipa pe care o va folosi cu danezii. Video

Nicolae Dică vrea revanşa împotriva celor de la Silkeborg şi anunţă că la meciul de joi vor juca o parte dintre titularii obişnuiţi de la FCSB.
10.10.2022 | 00:13
Nicolae Dica se gandeste la returul cu Silkeborg dupa Petrolul  FCSB 02 Avem de luat o revansa Detalii despre echipa pe care o va folosi cu danezii Video
Nicolae Dică, la meciul dintre Petrolul şi FCSB. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a câştigat cu 2-0 meciul împotriva Petrolului şi leagă pentru prima dată în acest campionat două victorii consecutive. Echipa lui Gigi Becali mai are de lucru pentru a ajunge în zona play-off-ului, dar spiritele s-au mai calmat la echipă.

Nicolae Dică vrea ca FCSB să îşi spele păcatele în returul cu Silkeborg: “Avem de luat o revanșă”

Nicolae Dică a răsuflat uşurat la finalul meciului, spunând că succesul nu poate fi contestat, iar gândul îi zboară acum la meciul de joi, acolo unde are o revanşă de luat:

ADVERTISEMENT

“Am făcut o partidă foarte bună, nu i-am dat șanse adversarului. În ultimele 15-20 de minute am făcut pasul în spate și i-am lăsat să preia inițiativa. Dar îi felicit pe băieți pentru curaj, am meritat victoria. Nu mai vorbim acum de meciul din Danemarca.

Suntem la a doua victorie consecutivă în campionat. Suntem în grafic. Ne așteaptă meciul din Europa, avem de luat o revanșă. În funcție de feedback-ul de la jucători vom folosi o parte din ei. Coman a avut niște crampe, Radunovic a cerut schimbare la pauză.

ADVERTISEMENT

“20 pot să iau în lot, dar o să îi mai vedeți pe Dulca și Rusu”

Sper să îi recuperăm până duminică. Mă bucur pentru Coman că a reușit să marcheze și acțiunea pe care a avut-o. Am avut discuții cu el, văd că a înțeles că trebuie să fie un lider al echipei. 20 pot să iau în lot, dar o să îi mai vedeți pe Dulca și Rusu.

Normal că te gândești când nu ai rezultate, niciodată nu s-au schimbat jucătorii. E bine că nu am primit gol, dar trebuie să fim în continuare sută la sută”, a spus Dică.

ADVERTISEMENT

Crede în calificarea la Euro: “Elveția este peste celelalte echipe, dar ne putem lupta pentru locul 2”

Antrenorul celor de la FCSB a comentat şi grupa din care face parte România în preliminariile Euro 2024, spunând că există şanse bune de calificarea:

“Avem șanse de calificare la Euro. Elveția este peste celelalte echipe, dar ne putem lupta pentru locul 2. Am încredere în cei de la Federație, știu ce se lucrează acolo”, a spus Nicolae Dică.

ADVERTISEMENT

FCSB va evolua joi, de la ora 22:00, împotriva celor de la Silkeborg. Roş-albaştrii au de luat o revanşă după ce, în tur, au pierdut cu 0-5.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 2,07 este cota pentru ”peste 2,5 goluri” la Petrolul Ploiești – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT