Sport

Paul Papp, eliminat în pauza meciului Universitatea Craiova – Hapoel Beer Sheva! Ce s-a întâmplat pe culoarul spre vestiare

Paul Papp a fost eliminat la pauza întâlnirii Universitatea Craiova - Hapoel Beer Sheva, după ce a avut o ieșire nervoasă pe culoarul ce duce la vestiare.
18.08.2022 | 22:20
Paul Papp eliminat in pauza meciului Universitatea Craiova  Hapoel Beer Sheva Ce sa intamplat pe culoarul spre vestiare
Paul Papp a fost eliminat la pauza întâlnirii Universitatea Craiova - Hapoel Beer Sheva, după ce a avut o ieșire nervoasă pe culoarul ce duce la vestiare. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Oltenii au o șansă imensă de a ajunge în faza grupelor Conference League, iar la echipă de vorbește despre un moment istoric.

Eliminare stupidă pentru Paul Papp în partida Universitatea Craiova – Hapoel Beer Sheva

Elevii lui Mirel Rădoi au făcut o primă repriză curajoasă, în care au ratat câteva ocazii importante de a deschide scorul, însă un gest prostesc făcut de Paul Papp la pauza meciului Universitatea Craiova – Hapoel Beer Sheva i-a adus eliminarea.

ADVERTISEMENT

Fundașul de 32 de ani al oltenilor, care a avut mai multe dueluri tari cu un jucător al israelienilor pe durata primei reprize, a cedat nervos imediat după ce arbitrul scoțian Nicholas Walsh a pus capăt primei părți.

Pe culoarul ce duce la vestiare, Papp s-a luat la ceartă cu unul dintre fotbaliștii de la Hapoel Beer Sheva și l-a împins pe acesta. Spre ghinionul său, a fost văzut de ”central” care a decis imediat să-i acorde cartonașul roșu.

ADVERTISEMENT

Pentru că a primit direct cartonașul roșu, fundașul central al Universității Craiova va încasa cel puțin două meciuri de suspendare. Asta înseamnă că el nu va fi prezent la returul din Israel, dar nici la primul meci din faza grupelor, dacă oltenii se califică.

Un fost dinamovist i-a ajutat pe olteni

Eliminarea neașteptată a lui Paul Papp l-a obligat pe antrenorul Mirel Rădoi să facă o schimbare încă de la pauză. Pentru a acoperi golul lăsat de fundașul său central, tehnicianul l-a scos pe Elvir Koljic și l-a introdus pe Ivan Martic.

ADVERTISEMENT

Omul în minus s-a văzut în cele din urmă și Hapoel Beer Sheva a deschis scorul prin Rotem Hatuel, în minutul 70. Din fericire, israelienii au rămas și ei în inferioritate numerică după doar trei minute de la gol.

Fostul dinamovist Hatem Abd Elhamed a primit al doilea cartonaș galben pentru un fault în careu comis asupra lui Alexandru Crețu. Atacantul Andrei Ivan și-a asumat responsabilitatea penalty-ului și a transformat cu precizie.

ADVERTISEMENT

Alona Barkat este o femeie de afaceri israeliană și patronul celor de la Hapoel Beer Sheva. În vârstă de 53 de ani, israelianca a făcut senzație la Severin înainte de meci. FANATIK a surprins momentul în care aceasta a apărut în tribunele stadionului.


  • (P) Cota BETANO pentru Chindia Târgoviște – Universitatea Craiova: 1,29 este cota pentru „2 solist sau nu marchează ambele echipe”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT