Sport

Arbitrul dorit de conducerea FCSB pentru meciul cu Farul: „O spun tare și răspicat!”

Mihai Stoica a spus ce arbitru și-ar dori să fie la centru pentru duelul decisiv dintre Farul și FCSB, din penultima etapă a SuperLigii 1.
16.05.2023 | 07:45
Arbitrul dorit de conducerea FCSB pentru meciul cu Farul O spun tare si raspicat
Arbitrul dorit de conducerea FCSB pentru meciul cu Farul. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Oficialul vicecampioanei României a spus că își dorește ca Istvan Kovacs să fie la la centru, iar Ovidiu Hațegan să fie în camera VAR, pentru a fi sigur că meciul nu va suferi din cauza arbitrajului.

Arbitrul dorit de conducerea FCSB pentru meciul cu Farul

Mihai Stoica a spus ce arbitru și-ar dori pentru meciul dintre Farul și FCSB, care poate fi decisiv în lupta la titlu. În cazul unei victorii, Farul devine campioană, în cazul în care FCSB va învinge, campioana va fi decisă în ultima etapă.

ADVERTISEMENT

„Eu nu atac pe nimeni, dar vreau doar atât, și o spun clar și răspicat: vreau imparțialitatea brigăzii de arbitri la finala campionatului! Asta vreau! Au fost multe greșeli, foarte multe greșeli împotriva noastră în play-off.

Trei penalty-uri nedate la meciul cu Craiova, adică două puncte pierdute. Apoi ce s-a întâmplat în Giulești, două cartonașe roșii și două penalty-uri neacordate.

ADVERTISEMENT

Ieri am văzut un arbitraj excepțional, asta vreau și cu Farul. După masacrul din Giulești, puțini mai sperau că ajungem din nou să depindem doar de rezultatele noastre”, a spus Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

„Aș vrea foarte tare să fie Hațegan la VAR!”

„Nu am ce arbitru să aleg, dar aș vrea foarte tare să fie Hațegan la VAR. Normal ar fi ca pe teren să avem arbitrul cel mai în formă.

ADVERTISEMENT

La câte greșeli a comis Kovacs anul ăsta, la câte penalty-uri s-au dat de către VAR cu el pe teren. Kovacs a fost la meciul tur din play-off și a arbitrat foarte bine”, a continuat Mihai Stoica.

„OK, penalty-ul nu l-a văzut, dar l-a acordat la VAR în câteva secunde. În rest, nimeni nu-i poate reproșa nimic. Mi-a sărit inima când Coman a primit galben, dar a ieșit bine.

ADVERTISEMENT

Oricum era în plan să nu termine meciul, mai ales după meciul cu Rapid.  E un scenariu ca să fie cel mai palpitant campionat din istoria fotbalului românesc”, a mai spus MM Stoica.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 2,77 este cota pentru „2 solist” la meciul Farul – FCSB

ADVERTISEMENT