Sport

Mihai Stoica, postare virală înainte de FCSB – CFR Cluj: „După masacrul din Giulești, puțini mai sperau la asta”

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, a atacat pe toată lumea înainte de derby-ul cu CFR Cluj: adversari și arbitraj. Mesaj special pentru fani
14.05.2023 | 18:45
Mihai Stoica postare virala inainte de FCSB  CFR Cluj Dupa masacrul din Giulesti putini mai sperau la asta
Mihai Stoica așteaptă la FCSB - CFR Cluj peste 45.000 de suporteri. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Mihai Stoica s-a dezlănțuit înainte de FCSB – CFR Cluj și managerul general așteaptă o invazie roș-albastră pe Național Arena. Oficialul i-a „înțepat” pe cei de la Rapid și a acuzat dur arbitrajele.

Mihai Stoica, atac acid la adresa Rapidului și a arbitrajelor înainte de derby-ul cu CFR Cluj

Mihai Stoica nu a trecut nici acum peste înfrângerea din Giulești și jocul extrem de dur al jucătorilor lui Adrian Mutu, care puteau termina meciul cu doi eliminați: „După masacrul din Giulești, puțini mai sperau că ajungem din nou să depindem doar de rezultatele noastre.

ADVERTISEMENT

Managerul general al FCSB speră să îi spulbere orice șansă la titlu fostului său colaborator: „Pentru cei care nu și-au pierdut speranța, pentru cei peste 40.000 de steliști care ne vor fi alături în seara asta, pentru milioanele de steliști care vor ține pumnii strânși în fața televizoarelor, e OBLIGATORIU să batem CFR cu Petrescu antrenor ȘI pe Arena Națională într-un meci cu mare miză!

N-am reușit până azi, dar în toate TREBUIE să fie un ÎNCEPUT!”, a mai spus „Meme”, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica nu a uitat nici cum FCSB a ratat titlul: „O eroare de arbitraj ne-a interzis finala cu CFR”

Mihai Stoica a pus apoi tunurile pe arbitraj, care în opinia sa i-a privat de de o șansă uriașă: „P.S. Anul trecut, o eroare de arbitraj ne-a interzis FINALA cu CFR”.

Meme Stoica e de părere că FCSB a fost cea mai avantajată echipă din SuperLiga în acest play-off, dar nu numai: „Anul ăsta, cu toată succesiunea interminabilă de greșeli contra noastră (mai ales în playoff), suntem încă în cărți”.

ADVERTISEMENT

Noul conducător al vicecampioanei a vorbit înainte de derby-ul cu CFR Cluj și despre situația lui Andrea Compagno: „Compagno a venit în această noapte (n.r. – sâmbătă noapte) de la Belgrad. E bine, va putea să joace. A făcut toate mișcările posibile și e bine”.

La câți fani speră că vor fi Arena Națională la FCSB – CFR Cluj: „Vom avea peste 40.000”

Mihai Stoica a spus înainte de meci că se așteaptă la un număr impresionant de suporteri la derby-ul de titlu: „Cred că vom avea peste 40.000 de fani. Sărisem de 30.000 de bilete vândute și cred că rezultatul de la Universitatea Craiova – Farul înduplecă și alți suporteri să părăsească fotoliile și să vină la noi. Va fi un meci pe care orice fotbalist vrea să-l joace”.

ADVERTISEMENT

FCSB ar putea da lovitura cu rețeta financiară la această partidă. Gigi Becali ar putea încasa mai mult de 320.000 de euro dacă pe Arena Națională vor fi peste 40.000 de suporteri.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,36 este cota pentru „x solist sau peste 2,5 goluri” la meciul FCSB – CFR Cluj 

ADVERTISEMENT