Sport

Arbitrul făcut praf de Mihai Stoica, mari probleme în UTA – Sepsi 2-1! Trei decizii întoarse de VAR

Este tensiune maximă la UTA Arad - Sepsi după cele trei decizii întoarse cu VAR. A fost anulat un gol pentru arădeni și, iar oaspeții au primit până la urmă un penalty.
27.01.2024 | 16:48
Arbitrul facut praf de Mihai Stoica mari probleme in UTA  Sepsi 21 Trei decizii intoarse de VAR
Este tensiune maximă la UTA Arad - Sepsi după cele trei decizii întoarse cu VAR. A fost anulat un gol pentru arădeni și, iar oaspeții au primit până la urmă un penalty. Sursa Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

UTA Arad a întâlnit-o pe Sepsi în etapa 23 din SuperLiga. Gazdele au dominat jocul, iar meciul s-a terminat cu scor 2-1. În repriza a doua, pentru câteva minute a fost tensiune maximă pe teren după trei decizii întoarse cu VAR.

Tensiune maximă la UTA Arad – Sepsi. Trei decizii întoarse cu VAR

Tensiune maximă în meciul celor de la UTA Arad cu Sepsi. În doar câteva minute au fost întoarse două decizii cu VAR. Prima a fost golul de 3-0 marcat de Fabry în minutul 61. Brigada VAR a intervenit după două minute și a anulat execuția mijlocașului pentru offside.

ADVERTISEMENT

În minutul 67, Debeljuh a căzut în careu și a cerut penalty. Centralul partidei, Florin Andrei, a acordat lovitura de la 11 metri, însă cei din camera VAR l-au chemat pe arbitru la monitor. După ce au revăzut faza, lovitura de pedeapsă a fost anulată.

Atacantul celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe a simulat un contact cu fundașul arădenilor. În urma acțiunii lui Debeljuh, centralul meciului i-a acordat cartonaș galben.

ADVERTISEMENT

În minutul 81 VAR-ul a intervenit pentru a treia oară în cazul deciziei luate de Florin Andrei. O centrare a celor de la Sepsi trimite balonul în careu. Ibrahima Conte a sărit la cap pentru a respinge mingea, însă acesta a făcut henț.

Florin Andrei nu a văzut bine faza și acordase corner. Brigada VAR a intervenit din nou și faza a fost revăzută de câteva ori până când o decizia a fost luată. Astfel, centralul meciului a acordat penalty în favoarea oaspeților, iar Ștefănescu a făcut 2-1.

ADVERTISEMENT

Mihai Sotica, atac dur la adresa lui Florin Andrei

În luna septembrie a anului trecut, Mihai Stoica a făcut un atac dur la adresa lui Florin Andrei după o decizie controversată luată de arbitru într-un meci al celor de la U Cluj. Oficialul celor de la FCSB l-a acuzat în mai multe rânduri pe Florin Andrei în urma modului în care a arbitrat și la meciurile liderului din SuperLiga.

“Florin Andrei ăsta, care vede așa de bine chestia asta pe care nu o vede nimeni (n.r. – un presupus fault în atac al lui Compagno), la meciul Hermannstadt – U Cluj refuzat un penalty pentru clujeni. Cum? Inventează o simulare la Daniel Popa! 

ADVERTISEMENT

E chemat la VAR, i se zice ‘Bă, vezi că ai greșit. E penalty cât casa!’, iar el spune ‘Nu, nu, nu! E cum zic eu’. Nu e, mă, cum zici tu! Vedem cu toții. Și nu l-am văzut pe Vassaras comentând faza asta. 

El comentează ce vrea el. El arbitrează în continuare și acum face o demonstrație… Nu știu, e clarvăzător? Ce-o fi făcând… Nu am idee cum vede el ceva ce nu vede nimeni. Cum facem? Cum facem ca ăsta să nu mai arbitreze? 

Ăsta rămâne și arbitrează în continuare. Am o mare problemă cu Florin Andrei. Nu trebuia să mai fie delegat după Hermannstadt – U Cluj” a spus Mihai Stoica la OrangeSport.

ADVERTISEMENT