Life

Are Gabriela Cristea intervenții estetice la nivelul feței? Vedeta a fost sinceră: ”Am tot fost întrebată”

Are Gabriela Cristea intervenții estetice la nivelul feței? Vedeta a fost sinceră și a vorbit despre ce schimbări și-a făcut.
03.09.2023 | 14:35
Are Gabriela Cristea interventii estetice la nivelul fetei Vedeta a fost sincera Am tot fost intrebata
Are Gabriela Cristea intervenții estetice la nivelul feței? Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Și-a făcut Gabriela Cristea intervenții estetice la nivelul feței? Vedeta a vorbit deschis. Se pare că nu puțini sunt cei care au întrebat-o anumite lucruri legate de trăsăturile tale.

Are Gabriela Cristea intervenții estetice la nivelul feței?

Gabriela Cristea este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Formează un cuplu cu Tavi Clonda, iar cei doi au o familie superbă. Chiar și așa mulți se întreabă dacă vedeta și-a făcut sau nu intervenții estetice la nivelul feței.

ADVERTISEMENT

Și iată că Gabriela Cristea are răspunsul. Într-o postare pe contul personal de socializare, aceasta a vorbit public despre acest aspect. Vedeta recunoaște că și-a pus acid hialuronic în buze.

Mai exact, soția lui Tavi Clonda spune că optat pentru o astfel de intervenție estetică acum ceva timp.  Chiar și așa nu a fost încântată de rezultatul final. Deși primea complimente, vedeta nu a fost încântată.

ADVERTISEMENT

Totodată, ea a recunoscut că nu a optat pentru o cantitate mare de acid hialuronic, ci doar 0.5. Intervenția și-a făcut-o în urmă cu doi ani de zile, dar a simțit că pur și simplu nu este pentru ea.

De ce buzele vedetei par a fi injectate cu acid hialuronic

Între timp, Gabriela Cristea nu și-a mai făcut nicio modificare. Chiar și așa, ea recunoaște că cel mai probabil aparatul dentar și machiajul dau impresia de volum la nivelul buzelor. Iar de aici, întrebările fanilor și-au primit răspunsul.

ADVERTISEMENT

„Am tot fost întrebată dacă mi-am făcut vreo intervenție estetică la nivelul buzelor în ultima vreme. Am avut o astfel de intervenție la nivelul buzelor, dar trebuie să recunosc cinstit că nu am fost foarte încântată de rezultatul final și asta nu că ar fi fost o intervenție eșuată.

Ba chiar toată lumea mă complimenta la momentul respectiv și toată lumea îmi spunea că arată foarte bine. Mai ales că nu îmi injectasem foarte mult acid hialuronic, pentru că asta se injectează în buze, ci îmi injectasem doar o cantitate de 0.5.

ADVERTISEMENT

Am făcut această intervenție în urmă cu doi ani și nu am simțit că este pentru mine. Între timp mi s-a absorbit totul. O să vă arăt ceva, de ce buzele mele arată de cum aș avea acid hialuronic în buze…și anume pentru că port aparat dentar și îmi machiez buzele”, le-a spus Gabriela Cristea fanilor în mediul online.

ADVERTISEMENT