Life

Armin Nicoară a spus adevărul despre cearta cu Georgiana Lobonț. Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi

Armin Nicoară și Georgiana Lobonț au colaborat pentru mai multe piese, dar în ultima perioadă au apărut zvonuri care atestă faptul că relația lor s-a stricat.
16.12.2021 | 20:03
Armin Nicoara a spus adevarul despre cearta cu Georgiana Lobont Ce sa intamplat de fapt intre cei doi
Armin Nicoară, declarație despre cearta cu Georgiana Lobonț. Cum se înțeleg cei doi acum. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cunoscutul saxofonist a spus adevărul despre cearta cu celebra cântăreață de muzică populară din Ardeal. Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi artiști?

Ei bine, cântărețul a explicat de la ce au pornit zvonurile și spune că în momentul de față a căzut la pace cu interpreta în vârstă de 27 de ani.

ADVERTISEMENT

O discuție mai aprinsă a stricat armonia dintre Armin Nicoară și Georgiana Lobonț. Totul s-a întâmplat în timpul unor filmări pentru un reality show.

Armin Nicoară, declarație despre cearta cu Georgiana Lobonț. Cum se înțeleg cei doi acum

„Ne-am împăcat, a fost totul ok, dar de la filmări pentru reality show-ul meu a fost o discuție între noi doi.

ADVERTISEMENT

Nu ne-am certat, dar ea nu a știut să mai dea un salut după. Am avut niște filmări la Timișoara și după filmări am fi vrut să ne întâlnim cu toții să stăm împreună.

Eu am avut ceva probleme de discutat cu cineva și i-am zis: Georgiana, dacă vrei hai cu mine și cu Rareș (soțul artistei).

ADVERTISEMENT

Și i-am zis că cine mai era cu ea nu e ok să audă discuțiile alea. Ea s-a supărat și la următoarele filmări ea nu m-a mai salutat”, a mărturisit saxofonistul Armin Nicoară pentru wowbiz.ro.

În aceeași notă, saxofonistul spune că nu vrea să discute prea mult despre acest subiect pentru că deja a trecut pentru momentul respectiv.

ADVERTISEMENT

Totodată, tânărul a ținut să mai precizeze că nu exclude posibilitatea ca în viitorul apropiat să mai cânte împreună cu Georgiana Lobonț. În prezent, a semnat o colaborare cu Mirela Vaida.

„Ne-am împăcat… Ieri la filmări a cântat cu mine, nu au fost probleme, am stat la aceeași masă.

M-a enervat că nu m-a salutat nici când a venit și nici când a plecat. Aș fi vrut să o întreb ce are, dar m-a enervat că nu m-a salutat”, a mai spus Armin Nicoară, mai arată sursa citată mai sus.

ADVERTISEMENT