Life

Claudia Puican îl pune la punct pe Armin și i-a dat un ultimatum! Ultimul scandal sau pa!

Claudia Puican a comentat scandalul dintre Armin Nicoară și Georgiana Lobonț, fin și nașă! Ce spune soția saxofonistului?
10.01.2024 | 11:30
Claudia Puican il pune la punct pe Armin si ia dat un ultimatum Ultimul scandal sau pa
Claudia Puican intervine în scandalul dintre Georgiana Lobonț și Armin Nicoară. Foto: Instagram/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Claudia Puican suferă cumplit din cauza scandalului iscat între soțul ei, Armin Nicoară, și nașa Georgiana Lobonț! Saxofonistul a făcut niște afirmații care au determinat-o pe Georgiana să explodeze în mediul online!

Claudia Puican intervine în scandalul dintre Armin Nicoară și Georgiana Lobonț. De la ce a pornit totul

Cei doi, până mai ieri prieteni, au ajuns la cuțite în urma apariției lui Armin Nicoară la Măruță, unde a spus câteva lucruri care i-au cam șifonat imaginea nașei sale. Georgiana Lobonț nu a vrut să mai tacă de data asta și a reacționat dur în mediul virtual. Cu atitudinea lui Armin se pare că nu e de acord nici soția lui, Claudia, având în vedere declarațiile pe care blondina le-a făcut în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Armin Nicoară a spus, printre altele, în emisiunea de la PRO TV că nașa l-a făcut de bani. Dacă până acum glumițele saxofonistului erau tolerate de Georgiana Lobonț, mai ales cele în care făcea aluzii despre cât de sexy e, acum lucrurile nu mai stau așa.

Armin susține că Georgiana l-a făcut de bani

„Toată lumea m-a întrebat de ce nu am fost la spectacolul ei, la nașa Georgiana Lobonț. Nu am fost pentru că ne-a dat o mică țeapă. (…) Eu cu Georgiana trebuia să organizăm spectacol. (…) După vreo trei săptămâni a picat spectacolul, văd că Georgiana organizase alt spectacol.

ADVERTISEMENT

Am sunat-o și mi-a zis că îi pare rău, că face cu altcineva. (…) Eu i-am spus: „Claudia, nu mă băga cu Georgiana că eu o știu pe Georgiana. Viața particulară suntem familie, ne iubim, ne luăm în brațe, mergem în vacanțe. Viața de business la Georgiana s-a încheiat total”, a spus Armin Nicoară la Măruță. 

Ce reacție a avut, însă, Georgiana Lobonț? Mai nervoasă ca niciodată și extrem de dezamăgită, cântăreața de muzică de petrecere a șters pe jos cu finul ei, pe contul personal de Instagram.

ADVERTISEMENT

Lobonț, necruțătoare cu finul ei, pe Instagram

„Ești un om fără rușine, fără limite, prefăcut și lingușitor. Dacă mă apuc acum să arăt ce ai zis tu de Măruță în Ajunul Crăciunului și în timpul emisiunii cum l-ai periat…

Eu n-am fost datoare și nu sunt nimănui. Piesele pe canalele noastre sunt postate în mod egal. Una face mai bine ca cealaltă pentru că ăsta e firescul.

ADVERTISEMENT

La el nu e problema de bani, dar tot de bani vorbește. I-am zis aseară când m-a sunat să își ceară scuze să îmi zică suma și să-mi trimită contul că îi trimit banii pe care îi consideră, dar eu nu sunt datoare nimănui (…)”, a spus, printre altele, Georgiana Lobonț pe Instastory.

„De nași am fost puși ca ultimii oameni”

Georgiana a scos la iveală și câteva detalii legate de nunta din Turcia a lui Armin Nicoară cu Claudia Puican. Vedeta a zis că a suportat toate cheltuielile, peste 5.000 de euro, și s-a trezit peste noapte că artistul o dorește drept nașă de cununie. Cântăreața nu l-a refuzat, însă nu i-a plăcut deloc cum a fost tratată în Turcia.

„În Turcia, de nași am fost puși ca ultimii oameni, atunci când urcam pe autocar să mergem la eveniment”, a ținut să precizeze Lobonț. FANATIK a contactat-o pe Georgiana pentru a afla detalii despre acest război pe nepusă masă, însă artista a spus că nu vrea să adauge nimic față de ce a scris pe contul ei de Instagram.

georgiana lobonț
Reacția Georgianei Lobonț la adresa afirmațiilor lui Armin Nicoară. Foto: Instagram

Claudia Puican, pentru FANATIK: „I-am spus lui Armin că nu sunt de acord”

Soția lui Armin Nicoară, Claudia Puican, a făcut, în schimb, câteva declarații, pentru FANATIK. Tinerei nu îi convine deloc situația creată și ne-a mărturisit că i-a zis bărbatului ei să înceteze.

„Îmi pare foarte rău! Mă doare capul și chiar nu vreau să mai aud de subiectul ăsta. Mă necăjește foarte tare! I-am spus și lui Armin că nu sunt de acord cu ce a făcut. Vreau doar să treacă timpul să se rezolve toate problemele dintre ei”, a declarat Claudia Puican, pentru FANATIK.

 

 

ADVERTISEMENT