Life

Armin Nicoară, mesaj pentru Georgiana Lobonț. Cântăreața i-a dat replica instant: “Și eu te iubesc”

Armin Nicoară a avut un mesaj pentru Georgiana Lobonț, de ziua ei. Replica interpretei de muzică populară a venit imediat.
09.04.2023 | 16:59
Armin Nicoara mesaj pentru Georgiana Lobont Cantareata ia dat replica instant Si eu te iubesc
Armin Nicoară, mesaj pentru Georgiana Lobonț. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Pe rețelele sociale, Armin Nicoară  apostat un mesaj pentru Georgiana Lobonț. Au existat speculații potrivit cărora între cei doi ar exista tensiuni, însă situația pare să fie alta.

Ce mesaj a avut Armin Nicoară pentru Georgiana Lobonț. Răspunsul cântăreței

La un moment dat, s-a discutat foarte mult despre un presupus scandal între Armin Nicoară și Georgiana Lobonț. Saxofonistul ar fi supărat-o pe cea care îi este nașă de cununie, iar cei doi nu s-au mai afișat împreună în spațiul public.

ADVERTISEMENT

Toată lumea a crezut că cei doi sunt certați și că nu își mai vorbesc. Mai mult, la începutul anului, Rareș Ciciovan a anunțat divorțul de Georgiana Lobonț și au existat speculații cum că și Armin Nicoară ar fi avut legătură cu despărțirea.

În cele din urmă, nu a existat niciun divorț, iar lucrurile merg bine în căsnicia celor doi, dar au rămas speculațiile legate de un posibil conflict între saxofonist și Georgiana Lobonț.

ADVERTISEMENT

Interpreta a împlinit astăzi vârsta de 29 de ani și a primit numeroase urări din partea apropiaților și cunoscuților. Inclusiv Armin Nicoară i-a scris un mesaj artistei, iar cei doi par să fie în relații bune.

“La mulți ani fericiți, nașa @georgianalobont! Love you!”, a scris saxofonistul pe rețelele sociale. Răspunsul interpretei de muzică populară a venit la scurt timp.

ADVERTISEMENT

Georgiana Lobonț a redistribuit postarea lui Armin Nicoară, alături de un mesaj care denotă că totul este bine îmtre ei și că nu există tensiuni. “Mulțumesc, finule! Love you too (n.r. Și eu te iubesc)!”, a scris artista.

Armin Nicoară urare Georgiana Lobonț
Armin Nicoară, urare pentru Georgiana Lobonț. Sursa foto: Instagram

Georgiana Lobonț și-a petrecut ziua de naștere în străinătate, pe scenă, departe de cei dragi. Artista a distrivuit pe Instastory multe dintre mesajele de “La mulți ani” pe care le-a primit.

ADVERTISEMENT

De ce a fost supărată Georgiana Lobonț pe Armin Nicoară

Georgiana Lobonț a încercat să fie cât mai discretă în perioada speculațiilor despre divorțul de Rareș Ciciovan. Artista a sperat că scandalul va trece de la sine dacă nu va da declarații, însă nu s-a întâmplat așa.

Interpreta de muzică populară a recunoscut că a fost supărată pe Armin Nicoară în acea perioadă, din cauza faptului că saxofonistul dădea foarte multe declarații la televizor. Vedeta a considerat că acesta nu are ce să spună și că nuera problema lui, așa că nu ar fi trebuit să vorbească despre ea.

“Pe moment m-am supărat pe el (n.r. pe Armin Nicoară), pentru că voiam să tacă, pentru că nu avea ce să spună. Nu era, în primul rând, problema lui.

Oamenii au început să lase comentarii, că ești cum ești, că din cauza lui, el s-a alarmat. A primit amenințări”, a declarat Georgiana Lobonț la Antena Stars, în urmă cu câteva săptămâni.

ADVERTISEMENT