Life

Armin Nicoară, prins în flagrant cu o altă femeie de soția lui, Claudia Puican: „Să-mi dai voie să mă uit la voi”

Armin Nicoară a trecut prin momente cât se poate de delicate în momentul în care a fost surprins de Claudia Puican, soția lui, în ”flagrant” cu altă femeie.
10.11.2022 | 11:15
Armin Nicoara prins in flagrant cu o alta femeie de sotia lui Claudia Puican Sami dai voie sa ma uit la voi
Armin Nicoară ne-a dezvăluit ce condiție i-a pus Claudia Puican pentru a putea să îi fie infidel / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Se spune că atunci când ești tânăr teribilismul este la ordinea zilei. Căsniciile sunt, teoretic, angajamente pentru tot restul vieții. În cazurile fericite, desigur. Dar ce facem atunci când „călcăm strâmb”? Armin Nicoară susține că există soluții pentru orice! Și, a dezvăluit saxofonistul în exclusivitate pentru FANATIK, a reușit să treacă peste momentul în care a fost la un pas să îi fie infidel frumoasei sale soții și, după o discuție serioasă cu artista, a decis să se ”liniștească”. Cu toate acestea, acum, el nu ascunde „picanteriile” dintre el și Claudia Puican.

Armin Nicoară, la un pas să fie infidel! Ce i-a cerut Claudia dacă să-i permită relația cu altă femeie

Armin Nicoară ne-a povestit despre grozăviile pe care le-a făcut în relația cu Claudia Puican, actuala sa soție. Pe vremea când erau doar iubiți, ”Regekle Saxofonului” din Banat a gafat în fața blondinei, iar FANATIK a obținut detaliile suculente ale poveștii.

ADVERTISEMENT

Cu zâmbetul pe buze, saxofonistul ne-a mărturisit că s-a sărutat cu mai multe femei în același timp, doar că, la un moment dat, a fost aproape să „sară gardul” și să pice în extrema cealaltă. Ce s-a întâmplat? Ei bine, Claudia Puican l-a prins, iar atunci când a venit vorba de relații intime cu alte femei, artista a fost extrem de fermă, dar l-a surprins cu cerințele ei.

Mai exact, Claudia i-a pus lui Armin Nicoară o condiție cel puțin interesantă: dacă vreodată are de gând să facă amor cu altcineva, ea trebuie să fie martoră al momentului.

ADVERTISEMENT

„Nu pot spune că am făcut cine știe ce lucruri nebunești în relație. M-am sărutat și eu cu mai multe fete în același timp (râde, n. red.). La capitolul infidelitate… era să fac un pas greșit și m-a prins Claudia…

Mi-a spus așa: te las să faci ce vrei, cu cine vrei, dar mie să-mi dai voie să mă uit la voi (râde, n. red.). Dacă vrei să mergi cu altă fată, trebuie să fiu cu voi în cameră. Și puteți să faceți ce vreți! Ce să mai fiu infidel… Dacă e ceva, îi spun direct…

ADVERTISEMENT

Mi-a mai zis: dacă vrei pe cineva, îți fac eu cadou pe cine vrei! Nu vreau să faci pe ascuns! Măcar spune-mi, explică-mi ce îți dorești și ce vrei și eu încerc să-ți îndeplinesc dorința. Cam asta e situația!”, a spus Armin Nicoară, în exclusivitate pentru FANATIK.

Armin Nicoară: ”Femei frumoase… și intervin multe probleme pentru un bărbat”

Cu sau fără infidelitate, e clar că mariajul celor doi este unul solid. Sau, cel puțin, așa susține artistul. Armin Nicoară ne-a mai mărturisit că legătura dintre părinții săi reprezintă un exemplu de ”așa da” în viață. Și speră, în adâncul sufletului, ca și mariajul dintre el și Claudia Puican să aibă același traseu. Mai greu atunci când intervine meseria și femeile frumoase care roiesc în jurul lui…

ADVERTISEMENT

„Mi-aș dori să am o căsnicie care să dureze toată viața. Vreau să iau exemplul părinților mei. Între ei și acum există iubire. Și tata, la viața lui, a fost artist și nu e ușor, pentru că se întâmplă multe lucruri în această industrie. Femei frumoase… și intervin multe probleme pentru un bărbat.

Cred că se poate să rămân lângă Claudia toată viața. Dacă există înțelegere și respect, orice se poate. În viața de cuplu trebuie să aduci mereu ceva nou. În felul ăsta, mereu va exista o flacără acolo, iar relația sau căsnicia va fi așa cum trebuie să fie”, ne-a spus Armin.

Femeile cu ochii albaștri, patima saxofonistului!

Nu mulți bărbați au puterea de a-și asuma preferințele, mai ales atunci când, la mijloc, există o relație sau o căsnicie. Deschis, Armin Nicoară ne-a mărturisit că are o slăbiciune pentru femeile cu ochii albaștri, pe care le consideră extrem de atrăgătoare.

Mai mult, artistul susține sus și tare că îi plac femeile sexy, însă nu cele vulgare, cele care afișează mai mult decât permite decența unei doamne. Surprinzător sau nu, Armin nu este împotriva retușurilor de ordine estetică.

„O femeie trebuie să fie îngrijită, bine îmbrăcată, iar atunci când pune ceva pe ea… să-și pună în evidență formele. Mie nu-mi plac femeile porno! Îmi plac femeile sexy. Îmi plac femeile cu ochii albaștri. Am o slăbiciune pentru ele, au o privire care mă atrage foarte tare, dar cred că sunt fooooarte păcătoase! Nu am nimic nici cu operațiile estetice, atâta timp cât sunt făcute cu bun simț”, a mai spus artistul.

Armin Nicoară ne-a dezvăluit ce nu i-ar putea ierta, vreodată, frumoasei sale soții, Claudia Puican. Iar acest lucru, spune artistul, este minciuna în relație.

„Nu aș putea niciodată să iert minciuna. Spune ce vrei, ce-ți dorești și fii sincer. Dacă mi-ar spune Claudia că vrea să facă ceva anume, e ok. Nu trebuie să mă mintă. Într-o relație, cel mai periculos este să înșeli, asta e chiar aiurea”, a precizat Armin Nicoară, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT