Life

Povestea de viață neștiută a lui Armin Nicoară. A trecut prin clipe grele înainte să ajungă celebru

Armin Nicoară este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați saxofoniști de la noi din țară, dar puțină lume știe cum a decurs existanța sa înainte să devină celebru.
16.01.2022 | 11:41
Povestea de viata nestiuta a lui Armin Nicoara A trecut prin clipe grele inainte sa ajunga celebru
Armin Nicoară, dezvăluiri despre probleme medicale. Prin ce a trecut cunoscutul saxofonist. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântărețul are o poveste de viață neștiută. Vedeta a trecut prin clipe grele înainte să-și urmeze visul, acela de a cânta. A avut probleme serioase de sănătate spre finalul liceului și nici relația cu tatăl său nu era extraordinară.

Îndrăgitul artistul spune că figura paternă, Petrică Nicoară, era o persoană extrem de dură. În plus, bărbatul nu a știut niciodată cum să se comporte cu cei din familia sa.

ADVERTISEMENT

Acesta este motivul pentru care Armin Nicoară nu a avut o relație bună cu tatăl său, însă după ce a aflat că are diabet lucrurile s-au așezat între ei și au revenit la gânduri mai bune.

Armin Nicoară, dezvăluiri despre probleme medicale. Prin ce a trecut cunoscutul saxofonist

Petrică Nicoară a făcut tot ce i-a stat în puteri pentru a-și salva fiul, care putea să moară din cauza problemei medicale de care suferea. Așa a ajuns să fie tratat de medici din Statele Unite ale Americii.

ADVERTISEMENT

„În clasa a XII-a mi s-a întâmplat nenorocirea: m-am îmbolnăvit de diabet. Problema asta s-a declanșat pe parte emoțională, cred eu, pentru că nu aveam o relație apropiată cu tatăl meu. El era un pic mai dur cu noi, îmi era foarte frică.

Orice încercăm să fac cu el, după câteva minute începeam să plâng. Cred că duritatea lui și-a pus amprenta în problema mea. El era dur nu doar cu mine, și cu mama, și cu fratele meu.

ADVERTISEMENT

N-a știut cum să se comporte cu noi, că să zic așa. Cum eu am fost o fire mai emotivă, cred că problema asta s-a răsfrânt asupra mea.

Relația cu tata se mai înmuiase puțin, când m-am îmbolnăvit a avut și el o durere mare. Problemele de sănătate erau atât de grave încât puteam să mor.

ADVERTISEMENT

Spunându-i aceste lucruri, că sunt mai emotiv, și la îndemnul mamei s-o lase mai ușor, atunci a zis că dacă copilul meu moare sau se întâmplă ceva cu el, eu nu mai vreau să trăiesc.

De atunci a încercat s-o lase mai ușor și ne-a oferit mai multă independența mie și fratelui meu să creștem pe partea artistică”, a mărturisit Armin Nicoară pentru starpopular.ro.

Cel care i-a îndrumat pașii în muzică a fost fratele său, Armondo, artistul fiind recunoscător pentru debutul său în calitate de DJ. Ulterior, și-a încercat norocul pe partea de foto-video.

Armin Nicoară a ajuns să studieze safoxonul și să-l stăpânească foarte bine, prima ofertă de a cânta în public venind de la fratele mai mare. Așa a ajuns să performeze la nunta lui.

În prezent, cântărețul este unul dintre cei mai apreciați muzicieni, dovadă că are colaborări de succes cu vedete precum Georgiana Lobonț, Vlăduța Lupău sau Mirela Vaida.

ADVERTISEMENT