Life

Motivul pentru care Armin Nicoară și Claudia Puican nu au făcut un copil: “Au fost mici probleme”

Armin Nicoară și Claudia Puican au dezvăluit de ce nu pot face un copil, deocamdată. Amândoi își doresc să devină părinți, însă trebuie să amâne acest moment.
12.01.2022 | 17:23
Motivul pentru care Armin Nicoara si Claudia Puican nu au facut un copil Au fost mici probleme
Motivul pentru care Armin Nicoară și Claudia Puican nu au făcut un copil. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Armin Nicoară și Claudia Puican au vorbit despre motivul pentru care nu pot face un copil în acest moment. Cei doi formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc și au de gând să se căsătorească.

În cadrul unui interviu, cei doi au declarat că vor să se căsătorească cât mai curând, însă pandemia de COVID-19 le-a dat planurile peste cap.

ADVERTISEMENT

În plus, Armin Nicoară a avut probleme de sănătate în ultima perioadă. Acestea au fost încă un obstacol pentru el și partenera lui, care își doresc să-și întemeieze o familie.

De ce Armin Nicoară și Claudia Puican nu pot face un copil

Armin Nicoară a declarat că el și Claudia Puican își doresc să aibă un copil, însă artistul a avut probleme de sănătate până de curând, motiv pentru care a fost sub tratament medical.

ADVERTISEMENT

“Noi încercăm de ceva timp să facem un copil, dar au fost mici probleme la mine și am fost la un doctor. Mi-a dat să fac un tratament, a zis că totul e ok, că putem să începem.”, a declarat Armin Nicoară pentru wowbiz.ro.

Deși medicul le-a dat undă verde pentru a face un copil, cei doi vor să se căsătorească în fața lui Dumnezeu înainte să-și mărească familia.

ADVERTISEMENT

Armin Nicoară și iubita lui s-au dus la duhovnic pentru a le oferi un sfat, așa că au hotărât să aibă cununia religioasă mai întâi. Din cauza pandemiei, evenimentul trebuie amânat, pentru că artistul nu vrea o petrecere restrânsă.

“Chestia este că nu pot să încep ceva fără să mă sfătuiesc cu duhovnicul meu. I-am spus și Claudiei să mergem la el. Când am fost la el, ne-a zis:

ADVERTISEMENT

‘Mai bine vă cununați prima dată, iar după puteți să faceți ce vreți voi, câți copii vreți voi. Pentru ca acel copil să fie sănătos, să fie bine, trebuie să vă cununați la biserică!’

Noi vrem să facem cununie acum, dar ce cununie să faci cu trei oameni?! Nici nașii n-au loc!”, a mai spus artistul pentru sursa citată.

Claudia Puican vrea o nuntă mai restrânsă

Claudia Puican își dorește o cununie mai restrânsă, spre deosebire de partenerul ei. Blondina își dorește să aibă alături familia și prietenii apropiați.

Cântăreața speră ca anul acesta să se căsătorească cu Armin Nicoară, dar să organizeze ea totul.

“Dacă ne ajută Dumnezeu, dacă avem posibilitatea cu restricțiile din ziua de astăzi, în 2022 aș vrea să facem o cununie. Eu aș vrea să fie cât mai restrânsă, nu cum ar vrea el, cu cât mai mulți invitați.

Vreau să am acolo familia și prietenii apropiați! Nu cred că mai are rost să așteptăm…ar fi foarte bine să facem cununia anul ăsta. El e mai delăsător, așa…ar fi perfect dacă aș organiza eu tot și i-aș spune doar să vină atât!

Este în construcție casa lui și ne-ar plăcea să ne și mutăm de la apartament, ca să putem avea mai mulți invitați.”, a declarat Claudia Puican.

ADVERTISEMENT