Life

Armin Nicoară, propunere neașteptată pentru Valentin Sanfira. Are legătură cu soția concurentului de la Te cunosc de undeva: “Accepți un schimb?”

Armin Nicoară, propunere neașteptată pentru Valentin Sanfira. Ce legătură are cu Codruța, soția concurentului de la Te cunosc de undeva.
05.04.2023 | 21:50
Armin Nicoara propunere neasteptata pentru Valentin Sanfira Are legatura cu sotia concurentului de la Te cunosc de undeva Accepti un schimb
Armin Nicoară, propunere neașteptată pentru Valentin Sanfira. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Valentin Sanfira a primit o propunere neașteptată din partea lui Armin Nicoară. Saxofonixtul s-a referit la Codruța, soția interpretului de muzică populară. Cei doi au avut un schimb neașteptat de replici.

Ce propunere neașteptată i-a făcut Armin Nicoară lui Valentin Sanfira

Valentin și Codruța Sanfira s-au întâlnit cu Armin Nicoară și Claudia Puican la un eveniment caritabil, acolo unde și-au adresat vorbe neașteptate, înainte de a urca pe scenă.

ADVERTISEMENT

Armin Nicoară i-a făcut o propunere Codruței și lui Valentin Sanfira, pe care a mai menționat-o și în trecut. În spirit de glumă, artistul le-a propus celor doi o vacanță de cel puțin trei persoane sau mai multe, dacă interpretul de muzică populară ar fi dispus să facă un schimb cu el, fiind vorba despre soțiile lor.

“Zic, măi Sanfira, cum facem noi să facem o vacanță împreună de la minim trei în sus. Accepți un schimb?”, l-a întrebat Armin Nicoară pe concurentul de la Te cunosc de undeva.

ADVERTISEMENT

În spirit de glumă, Valentin Sanfira i-a dat replica colegului său de breaslă. Totodată, a avut un sfat pentru soția acestuia. Cântărețul i-a spus Claudiei Puican să fie mai dură cu Armin Nicoară, care se arată prea curajos cu astfel de vorbe.

“Ce să facem mă, că dacă te iau la subraț fug cu ține până afară. Eu i-am spus odată, ce ar face dacă l-ar prinde una și l-ar bate? L-am văzut la televizor, că era supărată nevasta lui că vorbește el despre gagici, nu-l mai lăsa să facă figuri că ți se urcă în cap”, a spus amuzat Valentin Sanfira.

ADVERTISEMENT

La rândul ei, Claudia Puican a adăugat că libertatea într-o relație este foarte importantă. “Trebuie să îi dai un pic de libertate bărbatului că altfel îl pierzi de tot, la câte ispite sunt azi”, a spus blondina, potrivit wowbiz.ro.

Valentin Sanfira, detalii despre prietenia cu saxofonistul

Deși au glumit unul cu celălalt și au avut astfel de replici, Armin Nicoară și Valentin Sanfira se cunosc de mult timp și sunt prieteni foarte buni. Acesta din urmă a avut de spus numai cuvinte de laudă la adresa saxofonistului.

ADVERTISEMENT

“El e un copil foarte cuminte, el se copilărește, cine nu îl cunoaște îl ia în serios. Dar noi îl cunoaște de atâția ani și ne place să glumim”, a mai spus interpretul de muzică populară.

La rândul său, Armin Nicoară a declarat că Valentin Sanfira i-a fost mereu alături în momentele grele. “A fost singurul care a fost alături de mine, tot timpul m-am simțit bine în preajma lui”, a spus soțul Claudiei Puican.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse...
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse la cale pentru a păcăli persoane naive
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Vin ploile. Meteorologii anunţă averse în fiecare zi pentru următoarele două săptămâni. Prognoza...
Vin ploile. Meteorologii anunţă averse în fiecare zi pentru următoarele două săptămâni. Prognoza pe regiuni în perioada 13 - 26 mai
Imagini rare cu fiica cea mare a lui Ilie Năstase. Nathalie are 48...
Imagini rare cu fiica cea mare a lui Ilie Năstase. Nathalie are 48 de ani şi este o persoană extrem de discretă
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a...
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
GRU recrutează extremiști pentru atacuri teroriste în Europa. Vizată ar fi și România
GRU recrutează extremiști pentru atacuri teroriste în Europa. Vizată ar fi și România
Ce MOȘTENIRE a primit Catinca Roman de la Mioara Roman. Ce a dezamăgit-o...
Ce MOȘTENIRE a primit Catinca Roman de la Mioara Roman. Ce a dezamăgit-o cel mai tare. Nu i-a fost rușine să spună asta!
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu...
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu elicopterul de la Hunedoara”
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor...
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor primi o veste complet neașteptată