Life

Cine le-a stricat planurile lui Armin Nicoară și Claudiei Puican. Au fost nevoiți să-și amâne nunta

Armin Nicoară și Claudia Puican au fost obligați să-ți amâne nunta. Mai trist pentru tineri este faptul că nu este prima dată când sunt nevoiți să ia această decizie.
14.10.2021 | 16:24
Cine lea stricat planurile lui Armin Nicoara si Claudiei Puican Au fost nevoiti sasi amane nunta
Cine le-a stricat planurile lui Armin Nicoară și Claudiei Puican. Au fost nevoiți să-și amâne nunta. Sursă foto: facebook
ADVERTISEMENT

Armin Nicoară și Claudia Puican au anunțat că pandemia le-a dat planurile peste cap. Tinerii au fost nevoiți să-și amâne nunta, chiar dacă în urmă cu câteva luni erau convinși că își vor putea uni destinele.

Cei doi artiști își doresc ca toate persoanele dragi să le fie alături în cea mai importantă zi.

ADVERTISEMENT

Astfel, lista invitaților este extrem de lungă, iar în condițiile actuale restricțiile impuse din cauza pandemiei de Covid-19 nu permit acest lucru.

Cine le-a stricat planurile lui Armin Nicoară și Claudiei Puican. Au fost nevoiți să-și amâne nunta

Artiștii erau convinși la începutul anului că se vor putea căsători și totul se va desfășura așa cum își doreau ei. Armin Nicoară anunța că nunta va avea loc pe stadionul din Timișoara și vor fi cinci perechi de nași.

ADVERTISEMENT

Acum, pandemia le-a dat peste cap toate planurile celor doi artiști. Pentru că își doresc ca la nunta lor să vină câți mai mulți oameni, Armin Nicoară și Claudia Puican au fost obligați să anuleze totul.

Saxofonistul a dezvăluit că tatăl său, Petrică Nicoară, care este foarte cunoscut are o mulțime de prieteni pe care dorește să-i cheme la nuntă.

ADVERTISEMENT

“Nu se poate astfel, pentru că se supără pe noi dacă nu-i invităm. Nu putem să-i invităm pe toți, pentru că dacă i-am invita pe toți ar fi vreo 3.000 de persoane”, a declarat Claudia Puican, în cadrul emisiunii XNS, de la Antena Stars. 

“Tatăl meu este cunoscut, Petrică Nicoară, vă dați seama, în viața lui a cunoscut foarte multe persoane și acum dacă nu-i invităm…

ADVERTISEMENT

Și la nași, vă dați seama, nu vreau să pun o pereche de nași,” a spus și Armin Nicoară.

Ce s-a întâmplat între Armin Nicoară și Claudia Puican la începutul anului

Armin Nicoară vorbea la începutul acestui an despre problemele care au apărut în relația sa. Artistul a recunoscut că între el și Claudia Puican au avut loc mai multe certuri. Atunci, saxofonistul spunea că a întârziat puțin cu cererea în căsătorie din două motive.

Neînțelegerile din cuplu, dar și faptul că el își dorea o nuntă grandioasă, ceea ce era imposibil din cauza pandemiei.

ADVERTISEMENT