Life

Armin Nicoară și soția, în ipostaze fierbinți! Ce l-a întrebat Claudia Puican pe saxofonist

Armin Nicoară și Claudia Puican se răsfață departe de țară. Cei doi în niște ipostaze care ar face pe oricine invidios!
10.12.2023 | 16:29
Armin Nicoara si sotia in ipostaze fierbinti Ce la intrebat Claudia Puican pe saxofonist
Armin Nicoară și Claudia Puican, scene fierbinți pe internet. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Armin Nicoară și soția, Claudia Puican, au fugit de frigul din țară undeva unde e soare și frumos. Cei doi s-au filmat pe plajă, în ipostaze intime, iar la un moment dat cântăreața i-a adresat o întrebare-cheie!

Armin Nicoară și Claudia Puican, scene fierbinți pe nisipul din Dubai

Saxofonistul și interpreta de muzică de petrecere se bucură de o vreme călduroasă, în timp ce mulți români nu mai știu cum să se îmbrace să reziste la temperaturile scăzute de afară. Soții Nicoară-Puican s-au filmat extrem de tandri, bucurându-se ca de o adevărată lună de miere de vacanța lor.

ADVERTISEMENT

„Tu mă mai iubești?”, a fost întrebarea pe care Claudia Puican i-a pus-o soțului ei. Armin Nicoară n-a stat pe gânduri: „Da”.

Răspunsul, deși confirmă sentimentele bănățeanului pentru partenera sa, a fost, totuși, amendat de blondină. „Și de ce nu spui?”, a vrut să știe Claudia. „Că nu vreau!”, i-a zis Armin alintându-se, în timp ce o pupa și o ținea în brațe, pe șezlong.

ADVERTISEMENT

Cei doi au zburat în acest weekend spre Dubai, Emiratele Arabe Unite, o destinație unde merg să se relaxeze după numeroasele cântări pe care le au.

Am putea spune că este unul din locurile lor preferate, căci au fost de foarte multe ori până acum la arabi, mai ales că această destinație e prietenoasă din punct de vedere climatic cu turiștii mai ales în timpul iernii.

ADVERTISEMENT
armin nicoară claudia puican
Armin Nicoară și Claudia Puican se bronzează în Dubai. Foto: Instastory

Artiștii, împreună pe scenă, dar și în viața de zi cu zi

Armin Nicoară și Claudia Puican formează unul din cele mai iubite cupluri ale showbiz-ului românesc. Cei doi porumbei sunt împreună atât pe scenă cât și în spatele ei.

Saxofonistul și cântăreața de muzică de petrecere s-au căsătorit anul trecut, la Timișoara, după o nuntă ca-n povești pe care au făcut-o și în Turcia.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă i-a jurat fidelitate, Armin Nicoară a recunoscut în anumite interviuri că mai sunt momente când îi fug ochii și după alte femei. Claudia s-a obișnuit, însă, cu el, căci știe că femeia pentru care respiră este doar ea!

ADVERTISEMENT