Life

Claudia Puican, dezvăluiri despre venirea pe lume a unui copil. Soția lui Armin Nicoară a dat vestea momentului în showbiz

Claudia Puican, detalii despre nașterea primului său copil. Partenera lui Armin Nicoară a făcut anunțul mult așteptat de fani.
03.12.2023 | 11:55
Claudia Puican dezvaluiri despre venirea pe lume a unui copil Sotia lui Armin Nicoara a dat vestea momentului in showbiz
Claudia Puican, detalii despre nașterea primului său copil. Partenera lui Armin Nicoară a făcut anunțul mult așteptat de fani. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Claudia Puican, dezvăluiri despre venirea pe lume a unui copil. Soția lui Armin Nicoară a dat vestea momentului în showbiz. Ce au transmis cei doi cântăreți de muzică de petrecere legat de acest subiect delicat.

Claudia Puican, detalii despre nașterea primului său copil. Partenera lui Armin Nicoară a făcut anunțul mult așteptat de fani

Claudia Puican a fost invitată într-o emisiune online, unde a venit cu detalii despre nașterea primului său copil. Partenera lui Armin Nicoară a făcut anunțul mult așteptat de fani, dar și de colegii din breasla muzicală.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină și celebrul saxofonist își doresc enorm să devină părinți, dar din păcate, acest lucru nu poate avea loc pe cale naturală. Acesta este motivul pentru care artista a luat în calcul inseminarea artificială.

„Noi de când ne-am cununat tot spunem că ne dorim copii, e greu să rămâi însărcinată în zilele noastre. Oamenii dacă mă văd puțin cu burtică sau mai grăsuță zic că sunt însărcinată, dar ei nu știu ce e în spatele nostru.

ADVERTISEMENT

Nu este un secret. Deja se știe că noi nu putem face copil pe cale naturală. Nu mi-e frică de asta, Dumnezeu știe mai bine ce e de făcut. O să fac inseminare, ne-am făcut toate analizele, încercăm.

Doctorii ne-au spus să nu ne facem speranțe prea mari că gata din prima vom reuși”, a declarat Claudia Puican într-un show Wownews, unde a fost invitată alături de soțul său, pentru wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Claudia Puican, încrezătoare în insemninare

Claudia Puican a mai transmis că doctorii i-au spus să nu își facă mari speranțe, dar vedeta este convinsă că va reuși să rămână însărcinată de la prima inseminare artificială. Procedura nu va avea loc în România, ci la Paris.

Soția lui Armin Nicoară își dorește să aibă parte de o sarcină ușoară ca să poată cânta în continuare, așa cum se întâmplă și în cazul colegei sale de breaslă, Stana Stepănescu. Interpreta de muzică populară nu vrea să ia pauză de la evenimente.

ADVERTISEMENT

„Eu merg la biserică și am încredere că o să fie bine din prima. Nici nu am emoții. Singura problemă la noi este programul”, a spus la rândul său saxofonistul, mai arată sursa citată anterior.

ADVERTISEMENT
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
FOTO “E alt om” / “Nu poate fi adevărat”: mușchii din poza virală...
FOTO “E alt om” / “Nu poate fi adevărat”: mușchii din poza virală sunt istorie! Cum arată acum
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a...
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a ajuns să coste o casă veche, bătrânească
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Electrica Furnizare, anunț nou către clienți. Elemente noi la codul de client
Electrica Furnizare, anunț nou către clienți. Elemente noi la codul de client
S-a câştigat premiul LOTO 6/49 de peste 7 milioane de euro: numerele norocoase....
S-a câştigat premiul LOTO 6/49 de peste 7 milioane de euro: numerele norocoase. Rezultate LOTO duminică 25 februarie 2024
Cel mai cunoscut deținut din Marea Britanie spune ce va face când va...
Cel mai cunoscut deținut din Marea Britanie spune ce va face când va fi eliberat. Este în închisoare de 50 de ani VIDEO
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio...
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio dificultate să se întoarcă acasă”
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Pensionare anticipată în 2024. Condițiile de retragere înainte de vreme
Pensionare anticipată în 2024. Condițiile de retragere înainte de vreme
Scene cutremurătoare la căpătâiul Mioarei Roman! Petre Roman, la priveghi. Cum au reacționat...
Scene cutremurătoare la căpătâiul Mioarei Roman! Petre Roman, la priveghi. Cum au reacționat Catinca și Oana Roman când l-au văzut
Verdict surpriză, revine pe teren. Suspendare de doar 15 luni după ce a...
Verdict surpriză, revine pe teren. Suspendare de doar 15 luni după ce a cooperat
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut...
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut ce să fac cu ei!” Cum a făcut mulți bani Olivia Addams, la 20 de ani
Unde se află localitatea din România care nu apare pe hartă. Lumea spune...
Unde se află localitatea din România care nu apare pe hartă. Lumea spune că aici se petrec minuni