Sport

Arnold Garita și-a decis viitorul: „E cel mai important transfer făcut în această iarnă!”

Arnold Garita și-a decis viitorul și va rămâne în continuare la FC Argeș, piteștenii fiind încântați că nu l-au pierdut pe atacant.
05.01.2023 | 21:52
Arnold Garita sia decis viitorul E cel mai important transfer facut in aceasta iarna
Arnold Garita și-a decis viitorul. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Daniel Stanciu, președintele lui FC Argeș, a spus și cum o să încearce să-l păstreze pe Garita pentru mai mult timp după ce se va încheia sezonul.

Arnold Garita și-a decis viitorul

Arnold Garita va rămâne la FC Argeș, anunțul fiind făcut de Daniel Stanciu, președintele piteștenilor, care a dezvăluit cum a luat decizia jucătorul:

ADVERTISEMENT

„Cel mai important transfer pe care l-a făcut FC Argeș în această iarnă este Garita. Da, el va continua cu noi, mai are un an și jumătate de contract. Vom vedea la vară sau în iarna viitoare ce se va întâmpla. 

Poate că și noi îi vom mări salariul și îi vom propune un nou contract. Garita este un fotbalist care a făcut diferența, care ne-a ajutat să facem puncte”.

ADVERTISEMENT

„Este un jucător care a sărit și puțin peste etapa de pregătire a verii trecute, pentru că a venit înainte de startul sezonului, dar cu o pregătire bună acum va arăta altfel de acum înainte”, a mai spus Daniel Stanciu, la TV DigiSport.

  • 27 de ani are Arnold Garita

„Vom vedea ce se va întâmpla cu el din vară!”

Daniel Stanciu a continuat și a dezvăluit ce le-a transmis Arnold Garita: „El se simte bine la noi. Chiar a spus azi că ’sunt jucător aici, recunosc acest contract și principal este obiectivul echipei’.

ADVERTISEMENT

„Deci, nu este marcat de nimic. Sigur, jucătorii străini care vin în România își doresc să câștige mai mult, să joace bine și să se transfere mai apoi la o altă echipă mai bună.

Vom vedea ce se va întâmpla cu el din vară”, a mai spus președintele lui FC Argeș.

Arnold Garita a jucat în 21 de meciuri pentru FC Argeș, în toate competițiile, reușind să marcheze 7 goluri și să ofere o pasă decisivă.

ADVERTISEMENT
  • 800.000 de euro este cota de piață a lui Arnold Garita, conform transfermarkt.com
Tags: