Sport

FC Argeș, prima reacție despre transferul lui Ișfan la Universitatea Craiova, anunțat de Fanatik. Piteștenii au pregătit noi achiziții

FC Argeș a oferit prima reacție după transferul lui Ișfan la Universitatea Craiova, anunțat exclusiv de Fanatik. Modificări de lot pentru piteșteni.
05.01.2023 | 17:40
FC Arges prima reactie despre transferul lui Isfan la Universitatea Craiova anuntat de Fanatik Pitestenii au pregatit noi achizitii
FC Argeș a oferit prima reacție după transferul lui Ișfan la Universitatea Craiova. Sursă foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

FC Argeș a dat starul pregătirii pentru a doua parte a sezonului, însă doar o parte dintre jucători au efectuat vizita medicală. Daniel Stanciu, directorul executiv al argeșenilor, a confirmat clauza și condițiile contractului lui Alexandru Ișfan după transferul la Universitatea Craiova, anunțat în exclusivitate de FANATIK.

FC Argeș, prima reacție după transferul lui Alexandru Ișfan la Universitatea Craiova, anunțat de Fanatik: „Nu prevede nicio clauză ascunsă”

Alexandru Ișfan s-a transferat la Universitatea Craiova în perioada de mercato din iarnă, iar oltenii au plătit 650.000 de euro pentru transferul fotbalistului care a fost dorit și de Rapid, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

Daniel Stanciu, directorul executiv al piteștenilor, a vorbit despre mutarea jucătorului care la sfârșitul lunii va împlini 23 de ani și a confirmat că FC Argeș va încasa 25% dintr-un eventual transfer mai departe, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

„Transferul lui Alexandru Ișfan este de 650.000 de euro plus TVA. Un procent la un eventual transfer mai departe pe care îl va încasa grupul nostru. Nu este un contract separat, e un acord de transfer care este înregistrat la Federație și este public.

ADVERTISEMENT

Nu prevede nicio clauză ascunsă. Plecarea lui Ișfan a venit intempestiv, în câteva ore. A fost dorința celor de la Craiova de a-l transfera și bineînțeles dorința jucătorului și este normal”, au fost cuvintele lui Daniel Stanciu, în cadrul unei conferințe de presă.

FC Argeș a rămas în România pentru perioada de pregătire: „Timpul este foarte scurt”

Argeșenii nu au mers în Antalya, la fel ca majoritatea echipelor din SuperLiga, ci au rămas în România pentru a se pregăti pentru restul sezonului. În primul meci oficial din 2023, echipa lui Marius Croitoru o înfruntă în deplasare pe Chindia Târgoviște, pe 23 ianuarie.

ADVERTISEMENT

„Astăzi (n.r. vineri) ne reunim. Dimineață a fost programată vizita medicală cu o parte din jucători pentru că am împărțit lotul în două. O parte din jucători au făcut vizita medicală la București, iar o parte dintre ei care au venit aseară târziu o vor face în data de 9 dimineața. Ne vom pregăti la Pitești. 

Am ales să rămânem aici pentru că avem condiții și vremea încă ne permite să ne pregătim. Timpul este foarte scurt. Vor veni 6-7 jucători noi și atunci ne-ar fi fost greu cu vizita medicală, semnat contractul, plimbat în avioane, în Antalya, unde era singura variantă să fi mers”, a mai spus Daniel Stanciu.

ADVERTISEMENT

Jean Vlădoiu, care ocupa funcția de manager sportiv în cadrul clubului, a plecat înainte de Crăciun și și-a motivat decizia. Daniel Stanciu, directorul executiv al piteștenilor, a propus mai multe nume pentru a-l înlocui. „Vom aduce pe cineva în locul lui Jean Vlădoiu. Eu am propus conducerii câteva nume și îmi doresc foarte mult să aducem un manager sportiv pentru că avem nevoie și în momentul ăsta se ocupă doar Marius Croitoru.

Prin ceea ce a demonstrat la Botoșani că a făcut ca director sportiv sau antrenor principal a preluat această sarcină și la FC Argeș în momentul ăsta.

Jucătorii care vor veni, pentru că urmează să vină jucători la FC Argeș sau care vor pleca, vor avea girul lui Marius Croitoru.”, au fost cuvintele lui Daniel Stanciu.

FC Argeș anunță curățenia de iarnă: „Sunt cinci jucători care nu vor mai intra în vederile noastre”

FC Argeș se va despărți de nu mai puțin de cinci jucători în viitorul apropiat. Totuși, lotul echipei antrenate de Marius Croitoru va fi suplimentat cu noi veniri. Daniel Stanciu a precizat că FC Argeș va transfera în jur de șase-șapte jucători pentru a contura lotul cu care va parcurge a doua parte a sezonului.

„Deocamdată sunt cinci jucători pe care după-amiază îi va anunța staff-ul tehnic, care nu vor mai intra în vederile noastre. Pentru doi sunt ceva discuții, pentru a pleca la alte cluburi.

Vor veni, în afară de Zebic, încă trei jucători. După-amiază vor fi prezenți la antrenament și suntem în discuții sigur cu încă doi. Cred că vom închide și cu ceilalți doi. Vor fi șase-șapte jucători care vor completa plecările”, a mai spus Stanciu.

Arnold Garita rămâne la FC Argeș. Anunțul piteștenilor nu lasă loc de îndoială

Totodată, directorul executiv al lui FC Argeș a înlăturat orice suspiciune în ceea ce privește un potențial transfer al lui Garita de la FC Argeș. Oficialul „vulturilor violeți” a precizat că jucătorul dorit la un moment dat de Becali la FCSB face parte din planurile echipei.

„Nu există niciun interes al Rapidului și nu există niciun interes să-l dăm pe Garita. De-asta l-am chemat, săracu’ a venit la trei dimineața în Pitești.

Garita este un jucător important pentru noi, în care ne punem speranțe până la finalul contractului pe care îl mai are, încă un an și jumătate. În momentul ăsta nu se pune problema să plece Garita”, a încheiat Daniel Stanciu.

ADVERTISEMENT