Life

Arnold Schwarzenegger, implicat într-un accident auto. Patru mașini au fost avariate și o persoană a ajuns la spital

Arnold Schwarzenegger a fost implicat într-un grav accident rutier în Los Angeles. Patru mașini au fost avariate, iar o persoană a suferit răni ușoare.
22.01.2022 | 10:26
Arnold Schwarzenegger implicat intrun accident auto Patru masini au fost avariate si o persoana a ajuns la spital
Arnold Schwarzenegger, implicat într-un accident auto. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Actorul american a fost implicat vineri într-un accident rutier grav pe străzile din Los Angeles.

Potrivit poliției, o persoană a suferit răni ușoare și a fost transportată la spital.

Arnold Schwarzenegger se afla la volanul unui SUV în momentul în care s-a produs accidentul.

Arnold Schwarzenegger, implicat într-un accident auto. Patru mașini au fost avariate și o persoană a ajuns la spital

Arnold Schwarzenegger a fost implicat într-un accident grav în care au fost avariate patru mașini, iar o persoană a ajuns la spital. Din imaginile de la fața locului se observă că SUV-ul pe care în conducea actorul aproape s-a răsturnat. Acesta se afla peste alte două mașini într-o intersecție din Brentwood.

Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger

 

Deocamdată, polițiștii nu au dezvăluit identitatea persoanelor implicate în accident, dar se știe că una a ajuns la spital cu răni ușoare. Din imagini se pare că Arnold Schwarzenegger nu a fost rănit. Acesta apare stând de vorbă cu polițiștii și cu celelalte persoane implicate în accidentul rutier.

ADVERTISEMENT

Fostul guvernator în vârstă de 74 de ani se afla la volanul unui GMC Yukon Suv și se era foarte aproape de intersecția dintre Sunset Boulevard și Allenfotd Avenue.

“În acel moment s-a lovit de o Toyota Prius, care nu a respectat semnalul semaforului. Apoi, SUV-ul s-a rostogolit peste o altă mașină”, se arată în comunicatul poliției.

ADVERTISEMENT

Accidentul a avut loc la aproximativ o milă depărtare de casa actorului, iar un martor a declarat că totul a semănat cu o cascadorie din filme.

Poliția a anunțat că deocamdată se fac cercetări. Nu s-a efectuat nicio arestare și nu au fost descoperite urme de alcool sau droguri la cei implicați.

ADVERTISEMENT

La scurt timp după accident, purtătorul de cuvânt al lui Arnold Schwarzenegger a declarat pentru Los Angeles Times că actorul se afla la volan.

În momentul incidentului, în mașina actorului se mai afla bunul său prieten, Jake Steinfeld. Cu doar 10 minute înaintea de producerea accidentului, Arnold Schwarzenegger fusese văzul alături de copii săi Patrick (28 de ani) și Christina (30 de ani) la R&D Kitchen în Santa Monica unde au luat masa.

ADVERTISEMENT