Life

Aroganță a la Nelu Cortea! Cât a plătit pentru un șnițel, în Viena și ce spune după ce l-a înfulecat

Nelu Cortea, partenerul lui Cătălin Bordea de turnee, a avut parte de o surpriză nu tocmai plăcută, la Viena, atunci când a cerut un banal șnițel.
31.03.2024 | 10:17
Aroganta a la Nelu Cortea Cat a platit pentru un snitel in Viena si ce spune dupa ce la infulecat
Cât a plătit Nelu Cortea pentru un banal șnițel, la Viena / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Viena este, probabil, ”patria șnițelelor”. Tocmai de aceea, am putea spune, ar trebui să fie, măcar teoretic, ceva mai ieftin acest fel de mâncare. Dar nu, nu este deloc ieftin, iar asta a constat și Nelu Cortea.

Cât a plătit Nelu Cortea pentru un banal șnițel

Nelu Cortea și Cătălin Bordea merg împreună prin turneele de stand-up pe care le au. În același timp, ei țin și un mic vlog de călătorii cu ceea ce se petrece în turneele pe care le susțin. Iar zilele trecute, cei doi au împărtășit fanilor pe care îi au imagini din Viena, München și Stuttgart.

ADVERTISEMENT

Iar capitala Austriei le-a provocat mici frământări. În buzunar, după ce au văzut cât au de plătit la restaurant. Nelu Cortea, de exemplu, a vrut ceva simplu. Așa că a comandat un șnițel. Și, aroganță, a vrut și desert, mai ales că Viena este cunoscută pentru cât sunt de delicioase produsele de cofetărie.

„Ăsta a fost cheat meal-ul meu de astăzi. Șnițelul este un… șnițel. Bun, dar nu sunt fan șnițel. Niciodată nu am fost. Dar desertul acela e foarte bun, coca aia cu gem de prune. Nici n-am mâncat ceva dulce de marți și azi e duminică”, a mărturisit Nelu Cortea, pe Youtube.

ADVERTISEMENT

Totuși, am putea spune, ar trebui să fi lăudata mult șnițelul acela. Nu de altceva, dar a costat aproape 30 de euro. Adică vreo 150 de lei, preț astronomic în România pentru un fel de mâncare relativ banal. Iar la șnițel s-au adăugat și cei 15 euro pentru desert, adică undeva la 75 de lei.

Nelu Cortea, nedespărțit de Cătălin Bordea

Nelu Cortea este, de ani buni, partenerul de scenă și prietenul lui Cătălin Bordea. Cei doi au fost împreună și la show-ul America Express pe care, de altfel, l-au și câștigat. Tot Nelu a fost unul dintre cei care le-au susținut constant pe Bordea de-a lungul divorțului dificil de Livia.

ADVERTISEMENT

Fost jurat al show-ului iUmor, el și Cătălin au plecat într-un turneu de câteva luni, prin Europa, pentru a face sand-up comedy. Mai mult, zilele acestea vor ave ao serie de show-uri și în București, urmând ca apoi să plece din nou peste hotare.

„Avem stand-up peste tot în țară și-n Europa. Am început turneul pe 11 februarie și mergem peste tot, cu material nou, foarte fain. O să merg în Germania, Anglia, Italia, Elveția mai nou”, a declarat Nelu Cortea, fost jurat la iUmor, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Acesta a fost și motivul pentru care Nelu Cortea s-a apucat să facă un vlog de călătorie în stilul lui caracteristic. Iar pe lângă mâncare – snițelul de 30 de euro – Nelu Cortea postează pe vlog și diverse întâmplări, mai mult sau mai puțin amuzante, din turneul lui cu Bordea.

ADVERTISEMENT