Life

Aroganța lui Dan Negru! Săgeți către concurenții cu program de Revelion: ”Va trebui să reinventăm”

Dan Negru, despre motivul pentru care nu prezintă Revelionul la Kanal D. Prezentatorul a dat cărțile pe față despre celebra emisiune dintre ani.
20.12.2022 | 19:00
Aroganta lui Dan Negru Sageti catre concurentii cu program de Revelion Va trebui sa reinventam
Dan Negru, despre motivul pentru care nu prezintă Revelionul la Kanal D. Prezentatorul a dat cărțile pe față. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Aroganța fostului moderator de la Antena 1, de unde a plecat după o carieră de 25 de ani! Săgeți către concurenții cu program de Revelion. Vedeta susține că trebuie să se reinventeze acest tip de reality show de televiziune.

Dan Negru, despre motivul pentru care nu prezintă Revelionul la Kanal D. Prezentatorul a dat cărțile pe față

Dan Negru a explicat care este motivul pentru care anul acesta nu va fi gazda Revelionului de la Kanal D, care va fi prezentat de Bursucu. Vedeta în vârstă de 51 de ani a luat o mică pauză până când va găsi o altă ”rețetă” câștigătoare.

ADVERTISEMENT

În momentul de față, prezentatorul este mulțumit de quiz show-urile pe care le face la postul de televiziune cu care a semnat în urmă cu mai puțin de un an. Jocul Cuvintelor și Tu urmezi sunt des lideri de audiență.

„Ca să te reinventezi uneori e nevoie să-ți tragi sufletul și știu bine asta, pentru că am experimentat-o. Am plecat din Antenă refuzând să mai fac showul cu blonde, de exemplu.

ADVERTISEMENT

Sau alte showuri de tipul celor pe care le făceam acum 10-15 ani și am reinventat la Kanal show-urile smart, de cultură generală.

Audiențele mari au fost publicate mereu în presă și am reușit să demonstrăm că publicul TV a evoluat, nu mai e cel de acum 10-20 de ani.

ADVERTISEMENT

Așa va fi și cu Revelionul, va trebui să reinventăm programul ăsta, dacă vrem ca el să mai existe în România”, a spus Dan Negru pentru ciao.ro.

Dan Negru, despre noaptea dintre ani

Dan Negru nu a dezvăluit ce va face în noaptea dintre ani, însă are un sfat pentru fanii săi. Prezentatorul de la Kanal D îi încurajează pe oameni să stea departe de ecrane de Revelion, îndemn pe care îl are de mulți ani.

ADVERTISEMENT

Vedeta își dorește ca de sărbători să fie alături de cei dragi, fără să pună mare accent pe cadourile pe care le primește sau le oferă celorlalți. Timpul de calitate e prețios pentru fostul moderator de la Antena 1, unde era plătit regește.

ADVERTISEMENT
Tags: