Sport

Premier League, etapa 29. Remiză nebună între West Ham – Aston Villa. Cum arată clasamentul

West Ham și Aston Villa au încheiat la egalitate, scor 1-1, în ultima întâlnire care s-a jucat în acest weekend în etapa a 29-a din Premier League.
17.03.2024 | 18:00
Premier League etapa 29 Remiza nebuna intre West Ham  Aston Villa Cum arata clasamentul
ADVERTISEMENT
17-03-2024
13:30

West Ham - Aston Villa 2-1 (Antonio 29, Soucek 90+6 / Zaniolo 79)

Final de meci – West Ham termină la egalitate cu Aston Villa, scor 1-1, într-un meci în care a avut 2 goluri anulate pentru henț.

ple

Min. 90+6 – Golul lui Soucek a fost anulat pentru un henț comis de jucătorul ceh.

Min. 79 – GOOOL Aston Villa!!! Diaby se distrează cu apărarea gazdelor, întoarce balonul în centrul careului și Zaniolo venit din spate înțeapă balonul în plasă.

Min. 48 – Golul aceluiași Antonio este anulat pentru un henț la atacantul ”ciocănarilor”.

Min. 29 – GOOOL West Ham!!! Coufal centrează perfect din dreapta și Antonio înscrie cu o lovitură de cap din plonjon.

Start de meci!

Echipele de start la meciul West Ham – Aston Villa.

  • West Ham: Areola – Coufal, Mavropanos, Zouma, Emerson – E. Alvarez, Soucek – Bowen, Paqueta. Kudus – Antonio. Rezerve: Fabianski – Aguerd, Cresswell, Earthy, Ings, Johnson, Ogbonna, Phillips, Ward-Prowse. Antrenor: David Moyes.
  • Aston Villa: E. Martinez – Konsa, Lenglet, Pau Torres, A. Moreno – Bailey, Tielemans, Douglas Luiz, Rogers – Duran, Watkins. Rezerve: Olsen – Cash, Chambers, Diaby, Diego Carlos, Digne, Iroegbunam, Kesler Hayden, Zaniolo. Antrenor: Unai Emery.
16-03-2024
17:02

Fulham - Tottenham 3-0 (Muniz 42, 61, Lukic 49)

Vezi cele mai importante faze aici.

Min. 90+7: Final de meci.

Min. 61: GOOOL Fulham! Gazdele fac show pe Craven Cottage. Muniz face dubla în fața lui Spurs.

Min. 49: GOOOL Fulham! Castagne trimite un o centrare șutată în fața porții lui Vicario, iar Lukic împinge balonul și înscrie.

Min. 42: GOOOL Fulham! Gazdele deschid scorul prin execuția lui Rodrigo Muniz care rămâne în situație bună de gol, singur cu portarul.

Min. 31: Șansă de gol pentru Tottenham. Udogie recuperează balonul și după o cursă foarte bună trimite balonul în careu către Maddison. Mijlocașul englez șutează pe jos, dar mingea trece fix pe lângă bară.

Min. 29: O nouă ocazie pentru Spurs. Drăgușin ajunge în careu și trimite o centrare șutată în fața porții, însă niciun jucător al oaspeților nu a reușit să ajungă la timp pentru a marca, iar balonul trece pe lângă poartă.

Min. 25: Prima ocazie a lui Tottenham vine după un contraatac. Son a fost aproape de a deschide scorul după un șut puternic, însă mingea a trecut milimetric peste poartă.

Min. 11: Andreas Pereira are a doua mare ocazie de gol. Mingea trimisă de brazilian este respinsă de pe linia porții de apărarea lui Tottenham.

Min. 3: Ocazie de gol pentru Fulham. Pereira trimite un șut puternic spre poartă, dar mingea este respinsă de Romero, iar gazdele primesc un corner.

Min. 1: Start de meci!

Echipele de start:

Echipele de start la Fulham - Tottenham
Echipele de start la Fulham – Tottenham. Sursa Foto: Flashscore
16-03-2024
15:16

Rezultatele duelurilor de sâmbătă, 16 martie din Premier League

  • Burnley – Brentford 2-1 (Bruun Larsen pen. 10, Fofana 62 – Ajer 83)
  • Luton – Nottingham 1-1 (Berry 90 – Wood 34)

În Premier League, etapa 29 este una care nu propune foarte multe meciuri. Asta deoarece în acest weekend are loc și faza sferturilor de finală din FA Cup. Acest lucru a determinat amânarea foarte multor partide din campionatul Angliei. Totuși, pentru publicul din România, rămâne foarte atractiv meciul dintre Fulham și Tottenham Hotspur, în care Radu Drăgușin are toate șansele să fie titular.

Burnley – Brentford, Luton – Nottingham și Fulham – Tottenham Hotspur, live video online, în Premier League, etapa 29

În condițiile în care echipele implicate în lupta pentru titlu nu au meciuri programate în acest final de săptămână, partidele care se vor disputa în runda a 29-a din Premier League sunt unele mai degrabă importantă pentru mijlocul și subsolul clasamentului.

ADVERTISEMENT

Burnley – Brentford și Luton – Nottingham încep sâmbătă, de la 17:00 și implică patru dintre ultimele șase echipe din clasament. Gazdele speră la victorii, pentru a mai păstra speranțe de salvare. Pentru Luton Town, un succes se anunță a fi foarte complicat de obținut, pentru că “pălărierii“ sunt căzuți moral.

Ei au jucat miercuri contra lui Bournemouth, în deplasare, și au condus cu 3-0 la pauză. Meciul s-a terminat 4-3 pentru “cireșe“, după o “remontada“ fabuloasă a gazdelor.

ADVERTISEMENT

Sâmbătă seara are toate șansele să joace și Radu Drăgușin, cel care va profita de accidentarea gravă a lui van de Ven, care va lipsi cel puțin două luni. Spurs are de făcut o deplasare scurtă, în vestul Londrei, unde o va înfrunta pe Fulham.

Cu o victorie, echipa lui Drăgușin ar trece peste Aston Villa în clasament și ar ajunge pe locul 4, poziție care asigură prezența în viitoarea ediție a grupelor UEFA Champions League.

ADVERTISEMENT

Cei de la Villa joacă duminică, tot la Londra, pe terenul lui West Ham. Este, de altfel, și meciul care încheie etapa din Premier League.

Cine transmite la TV meciurile din etapa 29 a Premier League

Meciurile Burnley – Brentford și Luton – Nottingham nu vor putea fi urmărite la televizor în România. Fulham – Tottenham va fi transmis, în schimb, pe Digisport 3, Prima Sport 3 și Orange Sport 3.

ADVERTISEMENT

Și West Ham – Aston Villa se vede pe Digisport 1, Prima Sport 1 și Orange Sport 1. Meciurile vor putea fi urmărite în format LIVE VIDEO pe FANATIK.ro.

Program și clasamentul Premier League, înainte de etapa 29

Nu mai puțin de șase meciuri din Premier League, etapa 29, au fost amânate ca urmare a participării unor echipe în sferturile FA Cup. În mod normal, etapa ar fi programat următoarele dueluri:

Sâmbătă, 16 martie

  • ora 14:30 Arsenal – Chelsea (amânat)
  • ora 17:00 Burnley – Brentford
  • ora 17:00 Crystal Palace – Newcastle (amânat)
  • ora 17:00 Luton – Nottingham
  • ora 17:00 Manchester United – Sheffield Utd. (amânat)
  • ora 17:00 Wolves – Bournemouth (amânat)
  •  ora 19:30 Fulham – Tottenham (Digisport 3, Prima Sport 3, Orange Sport 3)

Duminică, 17 martie

  • ora 14:30 Everton – Liverpool (amânat)
  • ora 16:00 West Ham – Aston Villa (Digisport 1, Prima Sport 1, Orange Sport 1)
  • ora 18:30 Brighton – Manchester City (amânat)

Meciurile amânate nu se pot disputa din cauza sferturilor FA Cup, care programează partidele Wolves – Coventry, Manchester City – Newcastle, Chelsea – Leicester și Manchester United – Liverpool. Clasamentul din Premier League, înaintea etapei 29, arată astfel:

  1. Arsenal – 64 puncte
  2. Liverpool – 64 puncte
  3. Manchester City – 63 puncte
  4. Aston Villa – 55 puncte
  5. Tottenham – 53 puncte (27 meciuri)
  6. Manchester United – 47 puncte
  7. West Ham – 43 puncte
  8. Brighton – 42 puncte
  9. Wolves – 41 puncte
  10. Newcastle – 40 puncte
  11. Chelsea – 39 puncte (27 meciuri)
  12. Fulham – 35 puncte
  13. Bournemouth – 35 puncte
  14. Crystal Palace – 29 puncte
  15. Brentford – 26 puncte
  16. Everton – 25 puncte
  17. Nottingham – 24 puncte
  18. Luton – 21 puncte
  19. Burnley – 14 puncte
  20. Sheffield Utd. – 14 puncte

Cote pariuri la meciurile din Premier League, etapa 29

Chiar dacă Premier League programează doar patru partide în acest weekend, pariorii nu au motive să fie dezamăgiți. Bookmakerii oferă cote excelente pentru aceste meciuri.

În cazul Burnley – Brentford, cota pe 1 solist este 3,20, iar remixa are cota 3,65. Cota pe 2 solist este 2,15. Și la Luton – Nottingham, tot oaspeții sunt favoriți. Cota pe 2 solist este 2,42, iar 1 solist are cota 2,80. Remiza este cotată cu 3,55.

Spurs este favorită la Fulham, cota pe 2 solist fiind 2,07, în timp ce 1 solist are cota 3,25, iar X este un pronostic cotat cu 3,90. La West Ham – Villa, echilibrul se anunță foarte mare, favoriți fiind totuși oaspeții. 2 solist are cota 2,35. Remiza este cotată cu 3,65, iar victoria “ciocănarilor“ este cotată cu 2,85.

Burnley – Brentford și Luton – Nottingham, live stream, 17:00, Digisport 1, Prima Sport 1, Orange Sport 1

Pentru clasamentul din Premier League, etapa 29 este una importantă, deoarece pot exista modificări atât în subsolul ierarhiei, cât și în ceea ce privește componența top 4.

Radu Drăgușin are toate șansele să fie titular la Tottenham, iar dacă oamenii lui Postecoglou o înving pe Fulham, nu le rămâne decât să spere că West Ham va câștiga cu Villa, pentru a-și păstra locul 4 la finalul rundei.

ADVERTISEMENT