Fotbal international

Arthur, dosar penal după ce a plecat de la Barcelona! Juventus l-a transferat pentru 72 de milioane de euro

18.08.2020 | 10:45
Arthur dosar penal dupa ce a plecat de la Barcelona Juventus la transferat pentru 72 de milioane de euro
ADVERTISEMENT

Arthur Melo a dat de greu după ce a plecat de la Barcelona. Fotbalistul din Brazilia pe care campioana Italiei a achitat 72 de milioane de euro a făcut un accident în localitatea Palafrugell din Spania.

Jucătorul a părăsit-o pe Barca în această vară. Potrivit ziariștilor de la El Diari de Girona, jucătorul de 24 de ani nu a avut nevoie de intervenția doctorilor. Fotbalistul și-a distrus Ferrari-ul. Arthur Melo are dosar penal.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul nu a trecut testul alcoolemiei. O patrulă a poliției a văzut accidentul și a ajuns repede lângă mașina de lux a brazilianului.

Câți bani va câștiga brazilianul la Juventus

Arthur a fost testat de către polițiști și avea 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pentru că a avut mai mult de 0.50 mg/l, noul star al campioanei Italiei va fi dus în fața judecătorilor.

ADVERTISEMENT

Brazilianul riscă deja să fie criticat de fanii lui Juventus. Venirea sa ia surprins pe aceștia după ce bosniacul Miralem Pjanic a ajuns pe Camp Nou. 72 de milioane de euro a achitat Juventus pentru noul său jucător. ”Bătrâna Doamnă” ar mai putea plăti încă 10 milioane de euro drept bonusuri.

5 milioane de euro va încasa Melo în Italia. 4 goluri și 6 pase de gol a reușit Arthur pentru catalani în 72 de jocuri în tricoul Barcei.

ADVERTISEMENT

Palmaresul lui Arthur

56 de milioane de euro valorează brazilianul conform site-urilor de specialitate. La Gremio a mai jucat Arthur în cariera sa.

Melo are în palmares o Copa America, un titlu în Spania cu Barcelona cucerit în sezonul 2018-2019, o Supercupa Spaniei și o Copa Libertadores cu Gremio.

ADVERTISEMENT

Pe cinci ani a semnat Arthur Melo cu Juventus Torino. Salariul său la campioana Italiei va crește progresiv până la 7 milioane de euro.

ADVERTISEMENT