Life

Artista celebră din România care a aflat că suferă de ADHD. Ce s-a întâmplat după ce a primit diagnosticul medicilor

Solista a recunoscut public că a fost diagnosticată cu ADHD. Primele declarații ale celebrei cântărețe despre afecțiunea de care suferă.
18.12.2023 | 10:10
Artista celebra din Romania care a aflat ca sufera de ADHD Ce sa intamplat dupa ce a primit diagnosticul medicilor
Nicoleta Nucă suferă de ADHD/ sursa foto: instagram
ADVERTISEMENT

Nicoleta Nucă, una dintre cele mai apreciate soliste din România, a declarat recent că suferă de ADHD. Pentru cei care nu știu, aceasta este o boală neurologică, care are influență asupra creierului. Totodată, această afecțiune este asociată și cu probleme de concentrare și dificultate de a controla reacțiile.

Artista din România care a recunoscut că suferă de ADHD

Nicoleta Nucă se bucură de o carieră impresionantă în muzică, iar piesele ei sunt întotdeauna apreciate de fani. Cu toate acestea, sunt puține persoane care știu cu ce probleme de sănătate se confruntă cântăreața. Vedeta a vorbit pentru prima dată despre diagnosticul pe care l-a primit de la medici în urmă cu puțin timp.

ADVERTISEMENT

După mai multe investigații medicale, Nicoleta Nucă a primit un diagnostic dur din partea doctorilor. Mai exact, solista a aflat că suferă de tulburare de deficit de atentie și hiperactivitate. Pe scurt, această afecțiune poartă numele de ADHD.

Nicoleta Nucă a specificat că este împăcată cu faptul că are această afecțiune, iar acum a primit răspunsurile la toate întrebările pe care le avea. Mai mult de atât, a primit diagnosticul cu zâmbetul pe buze.

ADVERTISEMENT
nicoleta nuca are adhd
Nicoleta Nucă a primit recent diagnosticul de la medici/ sursa foto: instagram

Cum a primit vestea Nicoleta Nucă

„Am fost foarte liniștită. Undeva în sinea mea eram destul de sigură ca asta este, ba mai mult, cred că s-au pus lucrurile la locul lor în creierașul meu pentru că până atunci aveam impresia că este efectiv o cameră plină cu de toate și toate grămadă în mijlocul camerei respective și nu știu ce să fac cu ele.

După ce am aflat că am ADHD parcă singure s-au așezat pe rafturi, în sertărașul care trebuie. Am căpătat mai multă luciditate, mai multă liniște, că nu sunt stricată”, a declarat Nicoleta Nucă pentru Spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Și mama sa a fost la fel de calmă la aflarea veștii că Nicoleta Nucă suferă de ADHD. Solista spune că nu a luat-o ca și acum ar fi o boală gravă, dar va trebui să trăiască toată viața cu această afecțiune.

„Foarte ok, nici nu știu ce să zic, n-a primit nimeni ca pe o veste că vai doamne sunt bolnavă terminal, Doamne Ferește. Este ceva cu ce am trăit o viață întreagă și probabil dacă nu-mi dădeam interesul mai mult acum recent nu aflam niciodată și trăim în continuare bine mersi că poate așa sunt eu, mai dezorganizată, mai haotică, mai aeriană, așa sunt eu. Oamenii de lângă mine, cei care mă iubesc mă susțin oricum și au luat-o ca atare”, a mai completat artista, pentru sursa citată anterior.

ADVERTISEMENT

Solista nu vrea să se mărite în țară

Nicoleta Nucă a fost cerută în căsătorie în urmă cu mai bine de doi ani, dar cântăreața și iubitul său nu s-au grăbit să facă nunta. În plus, vedeta are mai multe planuri cu privire la evenimentul respectiv. De asemenea, Nicoleta Nucă și logodnicul ei nu își doresc să se căsătorească în România.

„Încă nu am stabilit, suntem pe haos așa, pe spontaneitate. În sensul ăsta suntem ambii destul de spontani, am zis că vom face când va fi cazul, când o să simțim că este momentul, că nu ne grăbim.”, a declarat cântăreața la Xtra Night Show, conform spynews.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: