Life

Artistul care a vrut să își înceapă nunta cu rugăciunea Tatăl Nostru. Iuliana Tudor, prezentatoarea evenimentului

Un artist de muzică populară de la noi din țară a vrut să își înceapă nunta cu rugăciunea Tatăl Nostru. Iuliana Tudor a fost cea care a prezentat evenimentul.
04.10.2022 | 17:33
Artistul care a vrut sa isi inceapa nunta cu rugaciunea Tatal Nostru Iuliana Tudor prezentatoarea evenimentului
Artistul care a vrut să își înceapă nunta cu rugăciunea Tatăl Nostru. Foto Colaj Fanatik / cpaturi Youtube
ADVERTISEMENT

Un artist de muzică populară a vrut să își înceapă nunta cu rugăciunea Tatăl Nostru. Iuliana Tudor a fost prezentatoarea acestui eveniment important!

Nuntă începută cu rugăciunea Tatăl Nostru. Ce artist a vrut o petrecere creștină

Daniel Trifu este artistul care a avut parte de cel mai fericit eveniment din viața sa, când s-a căsătorit cu femeia care l-a cucerit, pe nume Emanuela.

ADVERTISEMENT

Acesta a vrut o nuntă creștină, astfel că a început petrecerea cu o rugăciune, cerând tuturor celor 400 de invitați să se ridice în picioare și să o rostească și ei.

Prezentatoarea evenimentului a fost Iuliana Tudor, martoră la acest gest al mirelui, care a vrut să înceapă nunta într-un mod creștinesc.

ADVERTISEMENT

De altfel, toată celebrarea a fost una bazată de tradiții, pe autenticul românesc, iar inclusiv ținutele mirilor au fost costumele populare din folclorul românesc.

”E o petrecere creștină și vreau să rostim Tatăl nostru, după care vă doresc poftă bună și vă spun că niciodată n-am fost în compania atatior prieteni câți sunteți în această seară.

ADVERTISEMENT

Toți cei care mă iubiți sunteți aici, de aceea va mulțumesc respectuos și mă înclin în față dumneavoastră!”, a spus mirele înainte să rostească rugăciunea Tatăl Nostru, scrie Star Popular.

Iuliana Tudor le-a mărturisit invitaților că Daniel Trifu a rugat-o cu doar câteva zile înainte de nuntă să prezinte evenimentul și nu a putut refuza având în vedere că are o relație apropiată cu mirele.

ADVERTISEMENT

Ce declarație de dragoste i-a făcut Daniel Trifu la nuntă soției sale

Mai mult, prezentatoarea TV i-a îndemnat pe miri să își facă declarații de dragoste, iar Daniel Trifu a spus că soția lui, Ema, este o ființă cu adevărat specială, care îl iubește necondiționat.

”Este unică, este o ființă deosebită în care am găsit înțelegere, respect și dragoste necondiționată. De aceea, în față dvs, va spun că o iubesc, o respect și îmi va fi alături toată viață”, a spus Daniel Trifu despre soția lui, Emanuela.

La rândul său, Emanuela a rămas fără cuvinte când a trebuit să își declare dragostea, dar a putut spune că vrea ca artistul de muzică populară să fie tatăl copiilor săi.

ADVERTISEMENT
Tags: