Life

Artistul din România care i-a închis gura lui Mihai Bobonete din Las Fierbinți. Bobiță a rămas fără replică. „Petre Roman mi-a furat gagica!”

Actorul român care l-a lăsat pe Mihai Bobonete fără replică. Cum a decurs prima lor întâlnire și ce informație a aflat Bobiță.
24.10.2023 | 18:17
Artistul din Romania care ia inchis gura lui Mihai Bobonete din Las Fierbinti Bobita a ramas fara replica Petre Roman mia furat gagica
Actorul care l-a lăsat fără cuvinte pe Mihai Bobonete. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Mihai Bobonete este unul dintre cei mai iubiți actori de comedie din România la momentul actual, însă a avut de la cine să învețe. De-a lungul timpului a cunoscut cele mai mari staruri ale filmului românesc, iar întâlnirea cu Jean Constantin a fost una memorabilă.

Cum l-a lăsat Jean Constantin pe Mihai Bobonete fără replică

Mihai Bobonete știe să facă oamenii să râdă, fie că e prin intermediul personajului din Las Fierbinți sau în cadrul show-urilor de stand-up. Iar actorul de la Pro TV a avut și mentori pe măsură.

ADVERTISEMENT

De-a lungul vremii, a avut șansa să-i cunoască îndeaproape pe unii dintre cei mai mari actori de comedie ai României. Întâlnirea cu Jean Constantin îi vă rămâne, însă, întipărită în minte pentru totdeauna.

Mihai Bobonete și-a amintit episodul în timp ce discuta cu Tudor Chirilă, invitat în podacstul său „Da Bravo”. Acesta a dezvăluit că în încăpere mai erau prezenți Vasile Muraru și Nae Constantin, iar lui i-a fost mult timp teamă să intervină.

ADVERTISEMENT

„Petre Roman mi-a furat gagica!”

La un moment dat, totuși, nu a avut de ales. Era necesar să meargă la baie, astfel că s-a ridicat din scaunul în care se ascunsese până atunci și s-a scuzat politicos. Abia atunci a fost observat de Jean Constantin.

„Eram pe un fotoliu, cu capul spre geam, așteptam să intru într-un sketch. Când colo, Nae Lăzărescu, Vasile Muraru și Jean Constantin. Eu m-am lăsat în fotoliu de nu mi se vedea capul. Am asistat la o discuție senzațională până când m-au trecut nevoile fiziologice. Dar nu știam cum să plec.

ADVERTISEMENT

M-am ridicat, am salutat, Nae Lăzărescu era mirat: ‘Tu unde erai?!’. Vasile Muraru a reacționat: ‘Cred că a apărut ca Michael Jackson printr-o trapă!’’, a povestit Mihai Bobonete pe YouTube. 

Iar atunci când Mihai Bobonete i-a întins marelui actor de comedie mâna pentru a-l saluta și a face cunoștință, s-a trezit într-o situație în care nu s-ar fi gâdit niciodată că vor ajunge.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Jean Constantin i-a dezvăluit că Petre Roman i-a furat iubita și i-a cerut ajutorul pentru a se răzbuna. Juratul de la Românii au talent nu știe nici acum dacă a fost sau nu vorba despre o glumă.

„M-am dus cu mâna către Jean Constantin, el mi-a luat mâna și mi-a zis: ‘Petre Roman mi-a furat gagica! Dacă știi pe cineva care se poate implica într-un caz pervers, zi-mi!’. Eu eram…Ăștia au început să râdă. Nae Lăzărescu i-a zis: ‘Nu ți-a furat-o, mă! Ea a ales să fugă cu el‘. Nu știam dacă e glumă sau nu. Ei râdeau”, a adăugat Mihai Bobonete.

ADVERTISEMENT