Life

Asia Express, imagini impresionante din timpul filmărilor. Ce pot vedea telespectatorii din toamnă, la Antena 1

Emisiunea Asia Express de la Antena 1 s-a încheiat cu succes pentru toți cei 18 concurenți. Producătorii competiției prezentate de Irina Fodor au postat acum și câteva poze de colecție.
22.07.2021 | 18:55
Asia Express imagini impresionante din timpul filmarilor Ce pot vedea telespectatorii din toamna la Antena 1
ADVERTISEMENT

Imagini impresionante au apărut pe rețelele de socializare cu echipele care au plecat în aventura vieții lor. Telespectatorii pot vedea din toamna acesta momente incredibile pe micile ecrane.

Filmările de pe Drumul Împăraților le arată pe vedete obosite și epuizate după încercările la care au luat parte în ultimele două luni, în mai multe locații din Europa.

ADVERTISEMENT

Mai este foarte puțin până când cei de acasă vor vedea cum s-au descurcat concurenții în misiunile pe care le-au avut, dar și care au fost impresiile cu care s-au întors acasă.

Asia Express, imagini unice din timpul filmărilor. Ce pot vedea telespectatorii din toamnă

„Filmările Asia Express s-au încheiat. Ne vedem în toamnă la Antena 1. V-am pregătit un sezon de senzație!”, este mesajul care apare pe pagina de socializare a emisiunii.

ADVERTISEMENT

Provocări și locuri noi, situații inedite și vedete dispuse să pună mâna pe amuletele care să le ducă mai aproape de marele premiu, așa arată sezonul acesta de la Asia Express.

Cea mai mare dovadă că participanții s-au bucurat din plin de experiență sunt chiar imaginile spectaculoase în care apar, dar și mesajele pe care le-au lăsat în online după încheierea filmărilor.

ADVERTISEMENT

„Așa am fost și în Asia Express. ?‍♀️?❤️ Împreună / Lipite / Nebune / Frumoase / Haotice / Simpatice. 

Estera Buble ți-am mai spus că sunt disperată după tine?!”, a scris Lidia Buble pe Instagram, alături de o poză în care doarme în autocar cu sora sa.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de ???? ??????? ???Â??? (@asiaexpressromania)

Alexandra Ungureanu, bucuroasă că a participat la Asia Express

Alexandra Ungureanu, una dintre vedetele care a acceptat provocarea de la Asia Express, a revenit în țară cu forțe proaspete și extrem de fericită că a avut-o alături pe mama sa. Cântăreața este tare mândră de cea care a adus-o pe lume.

„Are rost să vă spun cam cât de dor mi-a fost de voi? Filmările pentru Asia Express s-au încheiat. A fost o mega provocare, un proiect intens și inedit, la care sunt tare mândră că am putut participa”, a scris artista în mediul virtual.

La rândul lor Mihai Petre și soția sa au declarat că sunt extrem de emoționați și abia așteaptă să-și revadă fetele. Odihna este foarte importantă pentru cei doi dansatori în momentul de față.

ADVERTISEMENT