Sport

Ăsta da cadou pentru sfârșitul verii! A luat 22.000 de lei cu 6 pariuri inspirate

Un parior inspirat a jucat 6 pronosticuri pe un singur bilet, care s-a dovedit a fi câştigător. S-a ales astfel cu un cadou pentru finalul verii de peste 22.000 de lei.
26.08.2022 | 16:15
Asta da cadou pentru sfarsitul verii A luat 22000 de lei cu 6 pariuri inspirate
Un parior inspirat a jucat 6 pronosticuri pe un singur bilet, care s-a dovedit a fi câştigător. S-a ales astfel cu un cadou pentru finalul verii de peste 22.000 de lei. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Norocul şi-l face omul cu mâna lui. Iar în cazul unui parior inspirat, chiar aşa s-a întâmplat. A ales 6 partide, desfăşurate într-un interval de 3 zile, şi a dat lovitura cu un câştig uriaş, un adevărat “big win”. A investit 95 de lei şi a luat 22,176.57 de lei.

Cu 6 pariuri nebunești a încasat 22.000 de lei

Biletul a avut o cotă totală de 233.44 și a început duminică, 21 august, cu patru partide: una din Premier League, două din La Liga și alta din Ligue 1. Luni, 22 august, a mizat pe un joc din SuperLiga, pentru a închide biletul cu o întâlnire de marți, 23 august, din manșa secundă a preliminariilor Champions League.

ADVERTISEMENT

Dar să vedem cu a ajuns omul nostru să pună mâna pe mai bine de 22.000 de lei cu doar 6 meciuri. Și să nu uităm însă că a beneficiat și de multiplele bonusuri pe care le oferă din plin Superbet.

Aventura a început cu meciul Leeds – Chelsea în care a mizat total surprinzător pe victoria gazdelor la o cotă de 6.00. A fost în final 3-0 și aventura începea bine. A urmat o altă surpriză în program. A jucat pe victoria lui Villarreal pe terenul lui Atletico Madrid, la o cotă de 4.70, și ”Submarinul galben” i-a ținut biletul verde cu un succes cu 2-0.

ADVERTISEMENT

Ultimele două partide de duminică au fost doi soliști care au ieșit mai mult decât lejer. A mizat pe victoria lui PSG pe terenul lui Lille, iar campioana Franței s-a impus cu 7-1, și pe succesul Barcelonei în deplasare cu Real Sociedad, meci încheiat cu 4-1 pentru catalani.

Promoția SuperAvantaj i-a salvat biletul

Vara se apropie de final, dar continuă să fie anotimpul biletelor câștigătoare. Oricine poate fi câștigător la pariuri. Trebuie doar să ai noroc, inspirație și, nu în ultimul rând, să profiți de numeroasele bonusuri pe care le oferă cu generozitate Superbet, dacă vrei și tu un Big Win.

ADVERTISEMENT

Luni a mizat pe faptul că întâlnirea Universitatea Cluj – Sepsi OSK nu se va încheia la egalitate, iar victoria covăsnenilor l-au ținut în joc. Ultimul meci de pe bilet a fost Steaua Roșie Belgrad – Maccabi Haifa, în care a mizat 1 solit. Ar fi trebuit să fie alegerea care să-l ducă pe omul nostru la pierzanie, însă ispirația a jucat un rol important.

Pariorul a ales să includă și promoția SuperAvantaj, care i-a aduc în cele din urmă câștigul. Pentru că această promoție face pariul câștigător dacă echipa pe care ai pariat are un avans de 2 goluri, în orice moment al meciului, indiferent de rezultatul final. Iar Steaua Roșie a avut la un moment dat 2-0 și biletul s-a făcut verde chiar dacă s-a încheiat 2-2.

ADVERTISEMENT

22.000 de lei 6 pariuri

22.176,57 lei este câștigul total care îi intră în conturi pariorului inspirat. Iar super oferta de la Superbet vine în ajutorul tuturor pariorilor pentru a obține cele mai clare “big win”. Să nu uităm că acum patru zile un al parior inspirat s-a ales cu peste 60.000 de lei, după opt meciuri verzi.

ADVERTISEMENT