Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Asta e marea problemă a rivalelor FCSB”. Analiză la sânge a luptei la titlu în SuperLiga

Analiștii Fanatik SuperLiga știu care e principala problemă a contracandidatelor FCSB la titlu. Cum poate rata liderul campionatul.
23.03.2024 | 19:30
Asta e marea problema a rivalelor FCSB Analiza la sange a luptei la titlu in SuperLiga
FCSB are 7 puncte avans față de locul doi ocupat de Universitatea Craiova. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB s-a distanțat de Rapid și CFR Cluj aflate pe locul 3 și 4, în timp ce față de locul doi ocupat de Universitatea Craiova au avans de 7 puncte, cu nouă meciuri rămase de disputat.

Mai poate pierde FCSB titlul? „Trebuie să încurce în trei meciuri”

Horia Ivanovici, moderatorul FANATIK SUPERLIGA, e de părere că va fi foarte greu de crezut că FCSB va scăpa din nou printre degete titlul: „Îi dăm titlul lui Gigi? Știi care e marea problemă pentru rivale? Că trebuie să se încurce în trei meciuri. Aici e marea problemă. Deci mai sunt nouă meciuri, minus trei, deci șase. Timp este”.

ADVERTISEMENT

Florin Gardoș a subliniat și el: „Și se va încurca de trei ori, doar că se vor încurca și celelalte”, iar Vivi Răchită l-a completat: „Trebuie să câștige tot, joacă și între ele…”.

Robert Niță știe pe ce trebuie să mizeze FCSB: „E greu să pierzi atât de multe puncte în atât de puține meciuri. Până la urmă ei depind doar de ei. Așa cum a zis Adi Mutu, ei nu trebuie să câștige campionatul, ci să gestioneze situația asta și vor câștiga”.

ADVERTISEMENT

FCSB, avans important. De ce presiunea e în curtea rivalelor: „E o mare diferență”

Niță e de părere că jucătorii FCSB-ului nu au de ce să fie tensionați: „E o mare diferență. Presiunea rezultatelor e mult mai mare la CFR, Rapid, Universitatea Craiova sau Farul Constanța.

FCSB, la orice meci care se termină la egalitate cu aceste echipe își menține diferența de puncte și îi ține la distanță pe ceilalți”, a mai spus rapidistul.

ADVERTISEMENT

Vivi Răchită a dat cel mai elocvent exemplu: „Cum a zis Florinel Coman. Anii trecuți urmăream echipele din fața noastră. Acum urmărim să nu fim urmăriți”. 

Robert Niță a tras concluziile după prima etapă din play-off-ul SuperLiga: „Ei sunt într-o postură foarte bună în momentul de față. Meci egal îi ții pe-ăia la aceeași distanță și a mai trecut un meci, te mai apropii puțin de finalul campionatului. 

ADVERTISEMENT

Mai poate FCSB să piardă titlul? Analiză la Fanatik SuperLiga