Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Sfatul lui Horia Ivanovici pentru Tavi Popescu. „Poate că asta e soluția din vară”

Horia Ivanovici i-a oferit la FANATIK SUPERLIGA un sfat important lui Tavi Popescu, aflat în criză de formă la FCSB, care i-ar putea relansa cariera.
14.03.2024 | 09:26
Sfatul lui Horia Ivanovici pentru Tavi Popescu Poate ca asta e solutia din vara
Horia Ivanovici, sfat important care i-ar putea relansa cariera lui Tavi Popescu. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Octavian Popescu este unul dintre jucătorii de la FCSB care au avut evoluții mai puțin bune în ultima perioadă, iar crititicile la adresa sa nu au întârziat să apară. Patronul Gigi Becali, analiști, ziariști sau alte nume importante din fotbalul românesc l-au luat în vizor, dar printre contestatori am găsit și pe cineva care i-a sărit în ajutor. Este vorba deespre Horia Ivanovici, moderatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, ce i-a oferit un sfat important, ce-i poate relansa cariera.

Sfatul lui Horia Ivanovici pentru Tavi Popescu: „Din vară, du-te la altă echipă!”

Octavian Popescu a evoluat modest și în derby-ul pierdut de FCSB cu 0-4 în fața Rapidului, iar după meci a intrat din nou din nou în gura lui Gigi Becali. Supărat pe prestația ștearsă a „perlei” sale, patronul FCSB a anunțat că e gata să recurgă la o soluție extremă și să-l înlocuiască pe Tavi în echipa de start cu un tânăr de 16 ani de la Academie.

ADVERTISEMENT

Vorbe spuse la supărare, probabil, dar care în mod sigur nu au darul de a-l redresa pe Tavi Popescu. Jucătorul a primit, în schimb, un mesaj de îmbărbătare din partea lui Horia Ivanovici, moderatorul FANATIK SUPERLIGA, emisiune pe care o puteți urmări LIVE numai pe site-ul FANATIK.RO în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

„Tavi, după cum îi spuneam și lui Andrei Ivan, să ai încredere în tine! Scutură-te de tot, intră, ești fotbalist, eu nu pot să uit golurile pe care le dădeai cu șuturi de la 27 de metri, ghiulele, trasoare care se duceau în vinclu…

ADVERTISEMENT

E clar că fotbalist ești, ai făcut meciuri extraordinare. La fel ca și la Andrei Ivan, nu poți să uiți fotbalul. Totul este aici, la creier. Și mă bucur că, uite, e familist… Sunt convins că își va reveni.

Sau, mai este o variantă. Tavi Popescu să plece în vară la o altă echipă, unde nu este presiune și să-și reseteze cariera. Și ăsta este, după părerea mea, un sfat foarte bun, pe care eu cred că i-l dau lui Tavi. În vară să ceară transferul, să plece la altă echipă.

ADVERTISEMENT

Poate nu se mulează la FCSB, poate nu-i place această presiune de la FCSB care nu-l lasă să se dezvolte. Se poate și asta din punct de vedere psihic. Și atunci poate că soluția de bază este ca Tavi Popescu să plece la o altă echipă”, este sfatul pe care Horia Ivanovici i l-a transmis lui Tavi Popescu la FANATIK SUPERLIGA, emisiune a cărei premieră e disponibilă de la ora 17:30 în fiecare luni, marți și vineri, pe canalul de YouTube Fanatik și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici.

Krasniqi, dat exemplu lui Tavi Popescu: „A explodat la Rapid!”

Apoi, ca și argument, Horia Ivanovici i l-a dat exemplu lui Tavi Popescu pe Ermal Krasniqi, transferat în iarnă de la CFR Cluj la Rapid. Cu apariții meteorice în ultima perioadă la gruparea ardeleană, atacantul kosovar a explodat în Giulești, făcându-l pe Gigi Becali să regrete că nu l-a achiziționat atunci când a avut posibilitatea.

ADVERTISEMENT

„Uite-l pe Krasniqi… Nu mai juca grozav la CFR Cluj, s-a dus la Rapid, unde pur și simplu a explodat, joacă absolut fantastic. Așa că poate o soluție din vară pentru Tavi Popescu este să plece la altă echipă.

Și din țară, de ce nu?, sau din străinătate și poate o să vedem un Tavi Popescu reîncărcat, scăpat de această presiune care e la FCSB. Și unde, mă rog, nu este atât de ușor să joci…”,  a mai spus Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA.

Sfatul lui Horia Ivanovici pentru Tavi Popescu

ADVERTISEMENT