Sport

Totul pentru titlu! Prime colosale în play-off-ul din SuperLiga: Gigi Becali are pachet special la FCSB, Neluţu Varga e all-in și Dan Şucu premiază puternic la derby-uri

SuperLiga a ajuns în faza play-off-ului, iar granzii pregătesc prime colosale pentru titlu. Cum premiază Gigi Becali, Neluţu Varga sau Dan Şucu.
13.03.2024 | 19:07
Totul pentru titlu Prime colosale in playofful din SuperLiga Gigi Becali are pachet special la FCSB Nelutu Varga e allin si Dan Sucu premiaza puternic la derbyuri
Ce prime oferă Gigi Becali, Dan Şucu, Neluţu Varga sau Mihai Rotaru în play-off-ul din SuperLiga (colaj foto: FANATIK)
ADVERTISEMENT

Lupta pentru titlul de campioană a României a intrat în linie dreaptă şi se anunţă un play-off de foc în SuperLiga. Patronii granzilor sunt pregătiţi să premieze performanţa, iar primele se anunţă colosale. FCSB vine cu un pachet special, la fel ca în anii trecuţi, CFR Cluj va juca pe o primă record, în timp ce Rapid oferă bani grei în derby-uri.

Primele colosale din play-off-ul SuperLigii. Cum arată pachetul special al lui Gigi Becali la FCSB

FCSB a dominat autoritar sezonul regulat şi este principala favorită la câştigarea titlului. Vicecampioana României a ocupat primul loc în 27 dintre cele 30 de etape, dar intră în play-off cu un avans de 4 puncte, după înjumătăţire. Titlul mult aşteptat de fani nu le va aduce bani în plus jucătorilor lui Elias Charalambous, asta pentru că Gigi Becali are un sistem inedit de premiere.

ADVERTISEMENT

Mai exact, jucătorii FCSB s-ar alege cu prime doar dacă echipa va câştiga titlul şi se va califica în grupele unei competiţii europene. Gigi Becali a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI primele pentru doi dintre oamenii cheie ai momentului.

Elias Charalmbous s-ar putea alege cu 500.000 de euro dacă o duce pe FCSB în grupele Champions League, marele vis al patronului. “O să văd în funcție de rezultate, că vreau să îl țin, trebuie să îi dau salariu mare. El n-are acum decât 5.000 de euro. Dacă ne calificăm într-o cupă europeană îi dau 20.000 – 25.000 de euro. Îi dau primă 500.000 de euro. Nu mai vreau să plece omul. Campionatul îl luăm, deci clar îi prelungesc”, anunţa Gigi Becali, în urmă cu o lună, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Florinel Coman poate să dea, la rândul lui, lovitura în cazul unei duble titlu + calificare în grupele Champions League. “Unde să te duci în Argentina, la revedere și echipa națională. Mori de foame, nu ai ce să mănânci, ai 30.000 pe lună, ne calificăm în Champions League. El are vreo 300.000 – 400.000 de euro la calificare în Champions League”, spunea Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Dan Şucu îi umple de bani pe rapidişti la derby-uri: “Să mă usuce băieţii în play-off”

Victoria cu 4-0 din derby-ul cu FCSB a deschis orizontul Rapidului şi Giuleştiul visează la un nou titlu după o pauză de 21 de ani. Venirea lui Dan Şucu lângă echipă s-a resimţit, cu transferuri pe bani grei şi prime importante pentru performanţe. Elevii lui Cristiano Bergodi se pot umple de bani la derby-uri, unde un succes cu FCSB este premiat cu 40.000 de euro, în timp ce victoria cu Universitatea Craiova aduce 30.000 de euro. De altfel, Dan Şucu a legat cele două prime pentru victoria Rapidului de pe Arena Naţională, 4-0 cu FCSB, chiar dacă giuleştenii obţinuseră doar un egal cu oltenii.

ADVERTISEMENT

Prima pe care băieții o au de împărțit este 70.000 de euro, dar este o primă cu o poveste specială. Conform regulamentului, dacă batem FCSB, băieții primesc 40.000 de euro. Dacă batem Universitatea Craiova primesc 30.000 de euro. Am consideratâ că, deși am făcut doar egal la Craiova, am avut un penalty valabil și băieții ar fi putut să câștige acest meci, deci practic ar fi trebuit să le dăm prima de 30.000 dacă ar fi câștigat în Bănie”, a anunţat Dan Şucu, după victoria cu FCSB, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

În plus, Dan Şucu le-a trasnsmis un mesaj clar jucătorilor înainte de startul play-off-ului: “Sper ca în play-off să mă usuce în continuare și să-mi ia cât mai mulți bani. O să plătesc cu cea mai mare plăcere, o să o fac din inimă, pentru că ei merită cu prisosință”.

ADVERTISEMENT

Neluţu Varga împarte 1.000.000 de euro pentru un titlu în Gruia

CFR Cluj porneşte în play-off de pe locul 3, la 5 puncte în spatele FCSB, dar în continuare visează la titlul de campioană. Neluţu Varga a băgat adânc mâna în buzunar şi a anunţat o primă record, de 1.000.000 de euro, dacă Adrian Mutu şi jucătorii aduc trofeul în Gruia la finalul play-off-ului.

“Dacă băieții iau titlul, îi anunț public că prima este una record. Le voi da să împartă lor și staff-ului 1.000.000 de euro. Deci aceasta este prima pe care CFR Cluj, jucătorii și toți cei care trudesc la echipă o vor împărți în cazul în care luăm titlul de campioană”, a fost anunţul făcut de Neluţu Varga, înainte de startul play-off-ului, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Mihai Rotaru premiază la punct, dar contează locul din clasament

Universitatea Craiova este la 7 puncte de liderul FCSB, iar Mihai Rotaru a anunţat că obiectivul echipei este clasarea pe podium. Doar în aceste condiţii jucătorii formaţiei din Băniei s-ar putea alege cu prime, însă totul este legat de clasarea finală.

Aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate, jucătorii Universităţii Craiova ar urma să primească 500 de euro pentru fiecare punct obţinut, dacă oltenii vor câştiga titlul. Pentru o clasare pe locul 2 sau 3, fotbaliştii lui Ivaylo Petev ar urma să încaseze 400 de euro la punct, respectiv 300 de euro.

Laszlo Dioszegi, prime în funcţie de adversar şi de locul ocupat în clasament

Jucătorii lui Sepsi au toate motivele de bucurie pentru calificarea în play-off, unde vor juca pe prime speciale în meciurile cu granzii. Laszlo Dioszegi a anunţat câţi bani vor primi fotbaliştii lui Bernd Storck dacă vor învinge FCSB, Rapid sau CFR Cluj. În plus, patronul covăsnenilor va da bani şi în funcţie de locul ocupat de echipă la finalul campionatului.

“Și pentru locul 3, și pentru locul 4 vor avea prime. Nu vreau să spun prostii, că nu am cifrele în față, dar vreo 5.000 de euro sigur. Sau 7.000 de euro, nu mai știu exact… Plus primele de 900 de euro pentru fiecare meci câștigat, dublate la meciurile cu FCSB, Rapid și CFR Cluj. Deci 1.800 de  euro dacă vor câștiga cu FCSB. Sau 600 de euro la egal. E 300 de euro punctul, care se dublează. Bine, dacă mai avem șanse în retur… Că dacă nu mai avem nicio șansă, de ce să le mai dublăm primele?”, a dezvăluit Laszlo Dioszegi, înaintea meciului FCSB – Sepsi, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Farul oferă bonusuri la performanţă şi vrea pe podium

La egalitate de puncte cu Sepsi şi la 10 lungimi de FCSB, Farul speră într-o clasare pe podium la finalul play-off-ului. Gică Hagi a anunţat că vrea o nouă participare în cupele europene, iar atingerea obiectivului ar aduce şi prime pentru jucători. “Regele” a vorbit în trecut despre modul cum sunt făcute contractele la echipă, unde salariile nu sunt foarte mari, însă mereu există bonusuri de performanţă. La fel s-a întâmplat şi în sezonul trecut, când jucătorii Farului au împărţit aproape 500.000 de euro, bani proveniţi din drepturile TV.

CFR Cluj – Universitatea Craiova, primul şoc al play-off-ului

Play-off-ul din SuperLiga începe vineri, de la ora 20:30, când este programat meciul Rapid – Farul. A doua zi, de la ora 20:00, se va disputa CFR Cluj – Universitatea Craiova, primul derby al play-off-ului. Duminică, de la ora 21:00, FCSB va primi vizita lui Sepsi.

Play-off SuperLiga, etapa 1 

Vineri, 15 martie

  • ora 20:30 Rapid – Farul Constanţa

Sâmbătă, 16 martie

  • ora 20:00 CFR Cluj – Universitatea Craiova

Duminică, 17 martie

  • ora 21:00 FCSB – Sepsi

Clasamentul play-off-ului (după înjumătățire)

  1. FCSB – 32 de puncte
  2. Rapid – 28 de puncte*
  3. CFR Cluj – 27 de puncte*
  4. Universitatea Craiova – 25 de puncte*
  5. Farul – 22 de puncte*
  6. Sepsi – 22 de puncte*

*au beneficiat de rotunjire

ADVERTISEMENT