Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Asta e pe maturitate!”. Adi Mutu, dezvăluiri tari despre ultimul bolid de lux pe care și l-a luat

Adrian Mutu a vorbit despre mașina pe care și-a cumpărat-o recent. Antrenorul lui CFR Cluj a plătit nu mai puțin de 120.000 de euro pe un bolid de lux.
23.03.2024 | 21:16
Asta e pe maturitate Adi Mutu dezvaluiri tari despre ultimul bolid de lux pe care si la luat
„Asta e pe maturitate!”. Adi Mutu, dezvăluiri tari despre ultimul bolid de lux pe care și l-a luat. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Adrian Mutu e unic în România. Și-a cumpărat o mașină de lux în valoare de 120.000 de euro. Este vorba de un Mercedess-Benz GLE 53 AMG Coupe, despre care a vorbit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Adrian Mutu, despre mașina pe care a „spart” 120.000 de euro: „E o mașină normală”

Adrian Mutu (45 de ani) își face mofturile ca în vremurile bune. Antrenorul lui CFR Cluj a profitat de pauza prilejuită de pauza competițională și a plecat în Turcia pentru a își face implant de păr. Asta după ce, cu puțin timp în urmă, „Briliantul” și-a cumpărat o mașină unică în România.

ADVERTISEMENT

„Sună pe alții, pe domnul Varga, pe domnul Rotaru. Nu e șmecheră, e o mașină normală”, a declarat, modest, Adrian Mutu, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, show care e live pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la 10:30.

„Auzi ce zice Gardoș. La ce mașini tu, asta e pe sărăcie”, a adăugat Horia Ivanovici, care, inițial, l-a întrebat, în glumă, pe Mutu, când îl plimbă cu noul bolid.

ADVERTISEMENT

„Asta e pe maturitate! Nu mai sunt cu mașinile de mult. Am avut toate mașinile din lumea asta. (n.r. – Care a fost cea mai tare mașină pe care ai avut-o?) Păi le-am avut pe toate. Bentley, Ferrari, Lamborghini, tot ce vrei”, a completat Adi Mutu.

„Peste 5 ani îmi iau una și mai mare”

„Adi, când erai în Anglia aveai una la care se învârteau roțile singure. Stătea mașina pe loc și se învârteau jantele”, a intervenit și Vivi Răchită. „Aia era o mașină mai ieftină ca asta de acum. Era un Lincoln Navigator. Jantele erau diferite.

ADVERTISEMENT

În momentul de față nu mă mai interesează mașinile. Mă interesează să am o mașină decentă, eu sunt înnebunit cu Mercedes. Din ce în ce mai mare și mai confortabilă trebuie să fie.

Probabil peste 5 ani o să îmi iau una și mai mare și confortabilă. Probabil, dacă o să trăiesc suficient de mult și o să îmi facă copiii nepoți, o să îmi iau și autobuz (n.r. – râde)”, a mai spus „Briliantul”.

ADVERTISEMENT

„E vorba și de respectul în vestiar. Cum ar fi Mutu, acum, ca antrenor, să coboare într-o mașină de adolescent, pentru un puștan d-ăsta de 18 ani. Acum e antrenor”, a transmis Robert Niță.

„Nu mai merge. Și felul în care mă îmbrac. Acum mă îmbrac mai normal, mai matur, mai de bătrâni cum spui tu (n.r. – râde)”, a conchis antrenorul lui CFR Cluj.

“MASINA SMECHERA!” | Cat costa SUPER ACHIZITIA lui Adrian Mutu, DEZVALUITA IN DIRECT

ADVERTISEMENT
Tags: