Fotbal intern

Asta este suma pentru care se poate face transferul lui Denis Haruţ de la FC Botoşani la FCSB! Exclusiv

04.01.2021 | 17:00
Asta este suma pentru care se poate face transferul lui Denis Harut de la FC Botosani la FCSB Exclusiv
Denis Haruț, situație dramatică la Timișoara. Cum a fost „condamnat la locul de muncă” (sursă foto: sportpictures.eu)
ADVERTISEMENT

FCSB pregăteşte de al doilea transfer din perioada de mercato a iernii, după oficializarea mutării lui Risto Radunovic. FANATIK a aflat care este suma pentru care Denis Haruţ poate pleca de la FC Botoşani la FCSB.

Denis Haruţ este o ţintă mai veche a lui Gigi Becali, fundaşul central al ui FC Botoşani fiind pe lista patronului de la FCSB. Patronul formaţiei din nordul Moldovei a susţinut că nu este dispus să-l vândă pe fotbalist pentru o sumă mai mică de 1.000.000 de euro, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate încă din luna noiembrie 2020.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că mutarea s-ar putea face, după ce Valeriu Iftime a mai tăiat din preţ, iar Gigi Becali a plusat la suma finală de transfer. Astfel, fundaşul de 21 de ani ar putea ajunge la liderul din Liga 1 în schimbul a 700.000 de euro.

Cum au decurs negocierile pentru transferul lui Denis Haruţ de la FC Botoşani la FCSB

FANATIK a anunţat în noiembrie 2020 că Valeriu Iftime i-a setat preţul lui Denis Haruţ la 1.000.000 de euro. Gigi Becali dorea să ofere doar 500.000 de euro pentru fundaşul central de 21 de ani, sumă care nu era pe placul patronului de la FC Botoşani.

ADVERTISEMENT

Valeriu Iftime a umblat la suma pe care o cere pentru Denis Haruţ şi a scăzut pretenţiile până la 800.000 de euro. FANATIK a aflat că Gigi Becali a plusat, dar nu încât să ajungă la suma dorită de FC Botoşani. Mai exact, patronul FCSB este dispus să ofere 600.000 de euro.

După cele ambele părţi au umblat la suma de transfer, FANATIK a aflat că transferul lui Denis Haruţ la FCSB s-ar putea face în schimbul a 700.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Toni Petrea aşteaptă ca transferul să fie făcut

Toni Petrea şi ceilalţi membri din staff-ul tehnic de la FCSB îşi doresc ca transferul lui Denis Haruţ să fie făcut mai repede. Antrenorul liderului din Liga 1 i-a transmis lui Gigi Becali că vrea ca mutarea să fie oficializată rapid pentru a-l avea la dispoziţie pe fundaş în cantonamentul din Turcia.

“Eu țin mult la prețul lui Haruț! Nu mă grăbesc. Nu e o vreme de vândut fotbaliști scumpi, dar nu-l putem compara pe Haruț cu oricine. Este un interes pentru Haruț de la FCSB”, spunea Valeriu Iftime.

ADVERTISEMENT

În actualul sezon, Denis Haruţ a jucat 15 meciuri pentru FC Botoşani, iar în toamnă a debutat pentru naţionala U21 a României în preliminariile pentru Europeanul de tineret din Ungaria şi Slovenia. Fundaşul de 21 de ani a bifat cinci meciuri pentru selecţionata lui Adrian Mutu.

  • 1.000.000 de euro este cota de piaţă a lui Denis Haruţ

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Astra: 2,02 este cota pentru „peste 2,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT