Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Astea sunt primele de Europa ale jucătorilor de la FCSB! Nu iau bani la titlu

Jucătorii FCSB-ului au prime uriaşe pentru calificarea în grupele cupelor europene. Gigi Becali a anunţat sumele în
05.10.2023 | 12:20
Astea sunt primele de Europa ale jucatorilor de la FCSB Nu iau bani la titlu
Astea sunt primele de Europa ale jucătorilor de la FCSB! Nu iau bani la titlu. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB speră să câştige titlul după o pauză de nouă ani, la finalul stagiunii. Roş-albaştrii au fost de mai multe ori la limită, dar mereu au încheiat pe locul doi sau mai jos din anul 2015 încoace.

Astea sunt primele de Europa ale jucătorilor de la FCSB: “Au 100.000 de euro pentru Champions League”

Jucătorii lui Gigi Becali nu au prime pentru câştigarea campionatului. În schimb, Gigi Becali a anunţat la FANATIK SUPERLIGA primele pentru calificarea în grupele competiţiilor europene şi sumele sunt uriaşe:

ADVERTISEMENT

Jucătorii nu au niciun ban la câştigarea titlului. La cupele europene au 100.000 de euro pentru Champions League, 50.000 de euro pentru Europa League şi 30.000 de euro pentru Conference League.

Vlad Chiricheş şi Florinel Coman au primă 300.000 de euro dacă prindem Champions League. Trebuie să îi dai lui Florinel Coman o încurajare, un plus. Dacă el n-a plecat, îi vede pe ceilalţi.

ADVERTISEMENT

Ăla a plecat, ăla a plecat, toţi ăia care erau sub el au plecat… Şi atunci vreau să îi dau o încurajare”, a spus Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA.

Cheltuială mare cu Chiricheş: “Nu îți pare rău să îi dai 40.000 de euro pe lună unui jucător care nu joacă?”

Gigi Becali a recunoscut că efortul financiar cu Vlad Chiricheş este unul important, în condiţiile în care fundaşul central este accidentat de la meciul cu UTA Arad, din finalul lunii august:

ADVERTISEMENT

„Chiricheș a început să alerge, deci e bine într-un fel. Cred că da, revine în câteva săptămâni. S-a ciuntit din declarația mea că îmi pare rău… Într-un fel, îmi pare rău de bani, că sunt mulți… Nu îți pare rău să îi dai 40.000 de euro pe lună unui jucător care nu joacă?

Ce vrei să zic acum, diplomație? «Vai, dar niciun fel de problemă!». Nu sunt așa, spun ce simt și asta e… Sunt 40.000 pe lună pe care îi dau unui jucător care nu joacă. Singurul lucru e că am făcut pe doi ani. Adică dacă vom câștiga campionatul se prelungește automat contractul, și noi îl vom câștiga”, a spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Nu ratați în fiecare luni, marți și vineri, de la 10:30, emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, transmisă LIVE numai pe homepage-ul FANATIK.RO.

Astea sunt primele de Europa ale jucătorilor de la FCSB! Nu iau bani la titlu

ADVERTISEMENT