Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali, reacție exclusivă în „dosarul palmaresul” cu CSA. „E vorba de bărbăție!”

CSA Steaua și FCSB se judecă în continuare pentru palmares. Cele două tabere așteaptă decizia judecătorilor pentru a lămuri una din cele mai aprinse dispute din fotbalul românesc.
02.10.2023 | 13:38
Gigi Becali reactie exclusiva in dosarul palmaresul cu CSA E vorba de barbatie
Gigi Becali, INTERVENTIE EXPLOZIVA la Fanatik SuperLiga dupa DECIZIA JUDECATORILOR DE AZI. sursa foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

FCSB merge ceas în campionat. Echipa lui Gigi Becali este pe primul loc în clasament și are prima șansă la titlul. Pe partea jurdică, mai are însă de așteptat. FCSB este în proces cu CSA Steaua pentru palmares. Judecătorii au decis încă o amânare în procesul dintre cele două tabere.

FCSB este în duel cu CSA

“Vezi ce înseamnă că mă uitam acum și spunea Stoichiță că nu e atât de simplu. Vezi, ce înseamnă oamenii care nu au bărbăție și vor diplomație, care diplomația înseamnă lipsă de bărbăție. 

ADVERTISEMENT

Cum adică nu este simplu? Ce nu este simplu? S-a preluat, scrie că toate tradițiile glorioase, noi am preluat-o. Cum adică nu e simplă? E simplă rău de tot, cine are inteligență și bărbăție să zică. Excelează la diplomație”, a spus Gigi Becali.

FCSB se luptă pentru a-și păstra palmaresul obținut în perioada 2003-2017. Echipa lui Gigi Becali trebuie să mai aștepte, însă, pentru a primi un răspuns final. Judecătorii au decis amânarea senței. Becali nu cedează în războiul cu CSA și crede în sansa echipei sale până la capăt.

ADVERTISEMENT

FCSB se luptă pentru palmaresul din perioada  2003-2017

Echipa lui Gigi Becali domină Liga I în acest sezon. Cu 8 victorii în 10 partide, FCSB este lider autoritar al Ligii I. FCSB se pregătește de duelul cu Univeristea Cluj, din această seară, de la ora 21:00. Clujenii sunt pe locul 11 în clasament, cu 11 puncte adunate în 10 partide.

“Buna ziua, Gigi. În primul rând, eu n-am voie să mă antepronunț într-o astfel de speță”, a spus Mihai Stoichiță, moment în care Gigi Becali a reacționat: “Tu nu ești judecător, tu poți să-ți spui părerea că nu ești judecător.

ADVERTISEMENT

Judecătorul care judecă se antepronunță. Dacă judecai, da, mă antepronunț. Dar tu ești un om care ai inteligență, ai gândire, ai discernământ și îți spui părerea. Nu neapărat că ai antrenat, dar este o chestiune simplă, doar că trebuie să ai bărbăția și să spui.

Am văzut discuții că federația, că nu vrea Polonia, că nu vrea cutare. UEFA a decis cu rușii, ce vină au rușii că ce face războiul și conducătorii lor. UEFA dacă a decis, dacă a decis așa, că nu se duc ei să omoare oameni prin Ucraina”.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este în direct și în exclusivitate pe FANATIK.RO, de la 10:30. Show-ul se poate vedea în fiecare luni, marți și vineri, iar în premieră, în aceeași zi de la 17:30. Emisiunea este pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial. În această duminică va avea loc o ediție specială a emisiunii FANATIK SUPERLIGA, de la 10:30.

Becali despre palmares

ADVERTISEMENT