Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Aștept cu mare interes meciul CFR – Oțelul”. Cum a comentat Sorin Cârțu numirea lui Mutu la Cluj

Sorin Cârțu a analizat debutul lui Adrian Mutu la CFR Cluj. Ce spune de meciul cu Oțelul și de venirea antrenorului în Gruia.
25.01.2024 | 23:32
Astept cu mare interes meciul CFR  Otelul Cum a comentat Sorin Cartu numirea lui Mutu la Cluj
Sorin Cârțu, nemulțumit de modul în care CFR Cluj s-a debarasat de Andrea Mandorlini. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu e nerăbdător înainte de CFR Cluj – Oțelul Galați, meciul care marchează debutul lui Adrian Mutu pe banca echipei lui Neluțu Varga. „Sorinaccio” analizează schimbarea de antrenor de la ardeleni la FANATIK SUPERLIGA.

Sorin Cârțu nu a fost surprins de venirea lui Mutu la CFR Cluj. Condamnă însă modul în care au procedat ardelenii

Sorin Cârțu consideră că Adrian Mutu nu trebuia să fie anunțat oficial înainte ca Andrea Mandorlini să își rezilieze contractul cu CFR Cluj: „Domne, se tot vorbea de acest lucru. Și nu numai acum în ultimul timp. Poate că aș fi vrut să fie făcut anunțul și mutarea într-un mod mai profesionist. Adică nu mi se pare așa decent de o echipă de tipul CFR-ului. 

ADVERTISEMENT

Anunți: ‘Domne, e gata. E dat afară Mandorlini’. Puteai să mai aștepți și să anunți apoi acest lucru, chiar dacă tu aveai în gând să îl aduci pe Mutu și îi spuneai exact: ‘Băi, pregătește partida, facem asta’. 

Adică arăta altceva pentru CFR o decizie de tipul ăsta. Eu așa o văd. Până la urmă este o înfrângere care te supără. Într-adevăr, a fost un eșec care era normal să creeze tensiuni”.

ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu îl felicită pe Neluțu Varga pentru că l-a adus pe Adrian Mutu: „Au făcut o alegere bună”

Sorin Cârțu a fost surprins că CFR-ul a pierdut împotriva ultimei clasate, însă e sigur că ardelenii au șanse în continuare la campionat: „Nimeni nu se aștepta să te bată FC Botoșani. Ei sunt la a doua victorie. Una cu Galațiul… Titlul nu e încă pierdut pentru ei.

Sunt acolo, au 36 de puncte. Sperăm noi, Craiova, să fim acolo, în lupta pentru titlu. De ce n-ar spera și CFR-ul? Cu ce condiții au, jucători, lot…”.

ADVERTISEMENT

Fostul antrenor al lui CFR Cluj pune puțin presiune și pe Adi Mutu: „Cred că da, au făcut o alegere bună. Acuma depinde și el în experiența asta pe care a mai acumulat-o pe la Rapid și pe la Neftci, să vedem cu ce vine pentru o echipă de tipul CFR-ului și obiectivul pe care îl au ei”.

Sorin Cârțu e chiar nerăbdător să asiste la meciul Oțelul – CFR Cluj, când Adi Mutu se va afla față în față cu Dorinel Munteanu, cu care s-a contrat extrem de dur: „Aștept o întâlnire acum, CFR Cluj cu Oțelul Galați. Aștept meciul, să vedem acuma cum se vor comporta. Să vedem filosofia lui Dorinel contra filosofiei lui Mutu”.

ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu a analizat venirea lui Mutu la CFR Cluj și meciul cu Oțelul