Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adrian Mutu a comentat declarațiile lui Dan Șucu despre el și derby-ul CFR Cluj – Rapid de peste 2 runde. „Bine că jucăm la Cluj”

Adrian Mutu a oferit primele declarații ca antrenor al lui CFR Cluj la Fanatik SuperLiga. Cum îi răspunde lui Dan Șucu.
24.01.2024 | 11:14
Adrian Mutu a comentat declaratiile lui Dan Sucu despre el si derbyul CFR Cluj  Rapid de peste 2 runde Bine ca jucam la Cluj
Adrian Mutu va avea la CFR Cluj un salariu lunar de 35.000 de euro. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Adrian Mutu a comentat declarațiile savuroase ale lui Dan Șucu de la FANATIK SUPERLIGA. Noul antrenor al lui CFR Cluj a vorbit despre lupta la titlu împotriva fostei sale echipe.

Adrian Mutu, declarație superbă pentru Rapid „Am rămas un simpatizant al Rapidului”

Adrian Mutu a preluat-o pe CFR Cluj și a intrat în direct la FANATIK SUPERLIGA: „Peste două etape vom juca împotriva lor. Cum să fie… Eu îi mulțumesc frumos lui Dan Șucu. Rapidul are 36 de puncte și e la egalitate de puncte cu CFR-ul în momentul ăsta”.

ADVERTISEMENT

Adi Mutu a vorbit despre derby-ul din Gruia cu Rapid: „Undeva mă bucur că o să jucăm acasă. Pe Giulești ar fi fost mai greu. Dar e ciudat puțin pentru că îți dai seama că am rămas un simpatizant al Rapidului. E normal. Și o să rămân și de-acum încolo indiferent unde voi fi. 

Dar asta e viața noastră a antrenorilor. Probabil asta nu va conta la acel meci și sper ca echipa mea să obțină punctele puse în joc. Atâta timp cât nu jucăm unul contra celuilalt bineînțeles că eu simpatizez Rapidul sau dacă concurează contra mea, nu?”.

ADVERTISEMENT

Adrian Mutu: „Este cel mai important moment și poate cea mai mare provocare din cariera mea”

Horia Ivanovici i-a readus aminte noului antrenor al lui CFR Cluj că ardelenii au dominat fotbalul românesc în ultimii 10 ani: „Introducerea pe care ai făcut-o spune totul, nu? Categoric e ceva ce mi-am dorit, așa cum îmi doream să antrenez și Rapidul. Îmi doream într-o zi să antrenez și CFR-ul.

Mai ales că la nivel de campionate a câștigat cele mai multe în ultimii ani. Așa este. N-aș putea să spun că nu ai dreptate. Este cel mai important moment și poate cea mai mare provocare din cariera mea de antrenor. Mă refer la cât este de titrată echipa”.

ADVERTISEMENT

Poate pierde deja unul dintre cei mai importanți jucători: „Nici n-am ajuns încă”

Adrian Mutu a vorbit și despre Panagiotis Tachtsidis, unul dintre cei mai valoroși jucători străini din campionatul intern: „Da, îmi place. Ar fi culmea să zic că nu îmi place. Nici n-am ajuns la Cluj și deja nu-mi place? Îl știu de la Roma, de la Verona, îmi place. Are un stil așa aparte, dar nu mai e important. Eu sper ca pe viitor să ne revenim după eșecul cu Botoșaniul și să câștigăm de-acum toate meciurile”.

Horia Ivanovici i-a dezvăluit lui Adrian Mutu că Philip Otele, atacantul lui CFR Cluj, ar putea pleca în campionatul Turciei pentru o sumă uriașă, 4 milioane de euro: „Nici n-am ajuns încă. De-aia e frumos fotbalul la noi. Acuma nu sună prea bine, dar nu înseamnă nici că e ceva 100% sigur”.  

ADVERTISEMENT

Adrian Mutu i-a răspuns lui Dan Șucu și a vorbit despre derby-ul CFR Cluj - Rapid