Sport

Așteptat la Universitatea Craiova, Alexandru Mitriță are o preocupare inedită! Mihăilă și Vînă îi sunt „complici”! Foto

Alexandru Mitriță și-a găsit activitate până când se va decide dacă acceptă să revină la Universitatea Craiova.
18.08.2021 | 14:04
Asteptat la Universitatea Craiova Alexandru Mitrita are o preocupare inedita Mihaila si Vina ii sunt complici Foto
ADVERTISEMENT

Alexandru Mitriță este dorit de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova. Ba mai mult, după cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, patronul clubului a renunțat la un jucător pentru a-i face loc fostului căpitan al Științei care nu se mai regăsește în planurile formației Al Ahli din Arabia Saudită, acolo unde este împrumutat de la New York FC.

Până când se va materializa mutarea, Mitriță își face de lucru. Într-o poveste postată pe un cont de socializare, Valentin Mihăilă, Alexandru Mitriță și noul jucător al Craiovei, Ionuț Vînă, își petrec timpul liber cu un joc video.

ADVERTISEMENT

Alexandru Mitriță este așteptat la Universitatea Craiova, dar are timp de jocuri pe calculator cu Valentin Mihăilă și Ionuț Vînă

Transferul lui Alexandru Mitriță la Universitatea Craiova este așteptat cu sufletul la gură de suporterii echipei din Bănie. Fostul căpitan al grupării „alb-albastre” nu își mai găsește locul la Al Ahli, astfel că internaționalul român ar putea să plece din Arabia Saudită, iar varianta vehiculată este întoarcerea sub formă de împrumut la Universitatea.

Chiar dacă nu ar mai câștiga la fel de mulți bani, Mitriță ar putea decide să vină la Craiova pentru a-și regăsi pofta de joc. Acesta nu a mai evoluat într-un meci oficial de foarte mult timp, iar o prezență la echipa națională pare departe, chiar dacă se află pe lista preliminară a lui Mirel Rădoi.

ADVERTISEMENT

Bănia „fierbe” în așteptarea fostului idol al tribunelor. Totuși, după cum se vede în imaginea alăturată, Alexandru Mitriță își găsește timp să se și relaxeze. Alături de prietenii Valentin Mihăilă și Ionuț Vînă, fotbalistul de 26 de ani își petrece timpul jucându-se pe calculator un joc.

mitriță
Mitriță, Mihăilă și Vînă sunt gameri în timpul liber

„Cât despre Mitriță, e aproape imposibil. Are un contract, trebuie să-l ducă până la capăt, sunt bani foarte mulți la mijloc. În schimb, lucrăm la două transferuri, pe care suntem foarte aproape să le definitivăm.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre un fundaș central, dar și un jucător care poate juca pe toată linia de fund”, declara Mihai Rotaru, la Digi Sport.

Laurențiu Reghecampf și Alexandru Mitriță au lucrat împreună la arabi pentru două luni: „Știm bine ce reprezintă Mitriță pentru Craiova”

Dacă se hotărăște să vină la Universitatea Craiova, Alexandru Mitriță are șansa să lucreze din nou cu Laurențiu Reghecampf. Cei doi au mai lucrat împreună și la Al Ahli, dar nu pentru mult timp.

ADVERTISEMENT

„Reghe” și „Mitri” s-au aflat la același club timp de două luni, începând din luna aprilie a anului în curs. 11 meciuri a prins actualul tehnician al Universității Craiova pe banca echipei din Arabia Saudită. Bilanțul său arată în felul următor: trei egaluri, patru egaluri și patru înfrângeri.

„O să discutăm despre Mitriţă în momentul în care va semna cu Craiova. El în momentul de faţă se află sub contract şi nu pot să vorbesc despre un jucător aflat sub contract.

Voi ştiţi foarte bine ce înseamnă el pentru Craiova,” a declarat Laurențiu Reghecampf când a fost întrebat despre interesul Științei pentru Mitriță.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova  – Gaz Metan Mediaș: 1,78 este cota pentru „sub 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT