Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Ăștia de la Petrolul au fost rugați să ne încurce” Gigi Becali, săgeți către CFR Cluj, Rapid și Craiova: „Olteanul de Rotaru e ambițios”

Gigi Becali a aruncat săgeți către rivalii de la CFR Cluj, Rapid și Universitatea Craiova. Cum l-a descris pe Mihai Rotaru.
06.03.2024 | 23:25
Astia de la Petrolul au fost rugati sa ne incurce Gigi Becali sageti catre CFR Cluj Rapid si Craiova Olteanul de Rotaru e ambitios
„Ăștia de la Petrolul au fost rugați să ne încurce” Gigi Becali, săgeți către CFR Cluj, Rapid și Craiova: „Olteanul de Rotaru e ambițios”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a rămas surprins când a văzut cum abordează Petrolul Ploiești confruntarea cu FCSB, însă a găsit o explicație pentru evoluția „lupilor galbeni”. Patronul „roș-albaștrilor” a trimis săgeți către CFR Cluj, Rapid București și Universitatea Craiova.

„Ăștia de la Petrolul au fost rugați să ne încurce” Gigi Becali, săgeți către CFR Cluj, Rapid și Craiova: „Olteanul de Rotaru e ambițios”

FCSB s-a distanțat de 13 puncte de Rapid București, însă Gigi Becali nu este sigur de titlul din SuperLiga. Patronul „roș-albaștrilor” spune că Petrolul Ploiești nu a tratat partida de pe Arena Națională ca fiind una capitală pentru prezența în play-off și mai multe și-a dorit să „smulgă” două puncte din mâinile liderului.

ADVERTISEMENT

„Au jucat la punct, dar de fapt nu au jucat la punct. Au jucat la luarea de două puncte ale noastre, ce înseamnă asta? Înseamnă că probabil au fost rugați, adică au fost rugați de alții. Ce faci cu un punct dacă vrei să scapi de retrogradare sau play-out, trebuie să iei trei puncte.

Prea s-au baricadat, nu mai treceau centrul terenului. Înseamnă că au fost rugați. Cine putea să îi roage, niște prieteni. Oricât ar fi relația de proastă (n.r. între Neluțu Varga și Marian Copilu), poate ar fi cu Arlauskis.

ADVERTISEMENT

Relația cu ceilalți din staff-ul tehnic sunt prieteni. Nu ai cum să uiți o prietenie de atâta performanță pe care ai avut-o undeva, trebuie să fie. A fost o șmecherie, dar nu contează. Hai să le luăm pe alea frumoase, așa cum sunt eu cu Băsescu.

Pușcărie, că nepușcărie sunt prieten când mă întâlnesc cu el. Țin minte Golden Blitz, nu? Așa se face în viață, le uităm pe alea rele, le ținem minte pe alea bune. Poate au fost rugați și din partea cealaltă, de acolo și din partea cealaltă care mai speră”, a spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

„Olteanul de Rotaru e ambițios. E băiat deștept și îi merge mintea”

Gigi Becali a susținut în repetate rânduri că Universitatea Craiova este singura formație care i-a dat emoții la începutul sezonului. Patronul celor de la FCSB știe că Mihai Rotaru este ambițios și nu va preda armele în fața lui.

„Olteanul de Rotaru e ambițios, olteanul e oltean. Rotaru e oltean ambițios, e și băiat deștept și îi merge mintea. De ăla îmi era mai mult frică că îi merge mintea. Omul când e prea deștept o mai dă și în străchini.

ADVERTISEMENT

Când te crezi mai gresește și îl bagi pe Lyes Houri în locul lui Ivan”, a spus Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA, emisiune transmisă doar pe FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

Gigi Becali, ACUZE DURE pentru Petrolul | “Au fost RUGATI DE ALTII SA NE INCURCE!”

ADVERTISEMENT