Fotbal intern

Astra Giurgiu – Dinamo 0-0 în play-out Liga 1. “Câinii” pot ajunge pe ultimul loc

16.04.2021 | 22:12
Astra Giurgiu  Dinamo 00 in playout Liga 1 Cainii pot ajunge pe ultimul loc
ADVERTISEMENT

Astra Giurgiu – Dinamo 0-0 s-a jucat în prima etapă a play-out-ului din Liga 1. “Câinii” au obţinut un punct, însă pot ajunge pe ultimul loc dacă Hermannstadt şi Poli Iaşi câştigă meciurile din această rundă.

Astra Giurgiu – Dinamo 0-0 – VEZI AICI CELE MAI IMPORTANTE FAZE

Min. 90+1 / Boe-Kane a fost eliminat după ce a văzut două cartonaşe roşii în cinci minute.

Echipele de start pentru Astra Giurgiu – Dinamo

Astra: Lazar – Goncalves (Raspopovic 79), Găman, Graovac, Lamanje (Bruno 67) – Boe-Kane, Crepulja, Pahonțu (Wuthrich 11) – Merloi (Stahl 79), Montini (Krpic 46), V. Gheorghe. Antrenor: Eugen Neagoe. Rezerve: M. Popa – Bruno Dias, I. Jovanovic, Raspopovic, Wutrich, Riza, Stahl, Balaure, Krpic.

ADVERTISEMENT

Dinamo: Kongshavn – Sorescu, Bejan, Albentosa, St. Filip – Răuță, V. Achim – G. Crețu (Morsay 71), Anton, Mihaiu (Moldoveanu 71) – Nemec (Blejdea 83). Antrenor: Dusan Uhrin. Rezerve: D. Oncescu, R. Grigore, Puljic, J. Gol, Nepomuceno, Morsay, A. Bani, R. Moldoveanu, Blejdea.


Astra nu a reuşit să obţină prezenţa în play-off, pentru care s-a bătut cu şanse la un moment dat, şi acum trebuie să supravieţuiască în play-out. Dar obiectivul european rămâne viu pentru că a câştigat cu Dinamo prima manşă a semifinalei Cupei şi poate juca finala cu U Craiova. În plus, primele două echipe din play-out vor juca un baraj, iar câştigătoarea se va duela cu locul 3 din play-off pentru un loc în UEFA Europa Conference League.

ADVERTISEMENT

La Dinamo, Europa pare mai degrabă o utopie, deşi după 0-1 la Giurgiu speranţe mai sunt la retur, dar obiectivul esenţial este menţinerea în primul eşalon la capătul celui mai turmentat sezon al alb-roşilor din istorie din punct de vedere administrativ.

Astra Giurgiu – Dinamo Live stream Digi Sport, Telekom Sport şi Look Plus

Partida Astra Giurgiu – Dinamo se joacă vineri, 16 aprilie, de la ora 20:30, pe stadionul Marin Anastasovici de la malul Dunării şi va fi condusă de către cel mai bun arbitru român, Ovidiu Haţegan. Vremea se anunţă bună pentru fotbal, cu o temperatură de peste 8-9 grade.

ADVERTISEMENT

Jocul Astra Giurgiu – Dinamo se dispută vineri, 16 aprilie, de la ora 20:30, în prima etapă din play-out şi va fi televizat în direct pe posturile Digi Sport, Telekom Sport şi Look Plus. Îl mai puteţi urmări intrând şi pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

Duşan Uhrin a revenit pe banca lui Dinamo

Pentru acest meci, pe lângă absenţa accidentatului Mihai Răduţ şi a celor trei jucători suspendaţi pentru dopaj, Seto, Fatai şi Al. Ioniţă II, antrenorul giurgiuveniloir nu poate conta nici pe aportul importantului mijlocaş croat Canadjija. În rest, Eugen Neagoe poate conta pe echipa de bază, cu portarul Lazar, Valerică Găman în centrul apărării şi cu Valentin Gheorghe, principalul om de atac.

ADVERTISEMENT

La Dinamo evenimentul este revenirea pe bancă a cehului Duşan Uhrin, care a mai pregătit şi sezonul trecut echipa din Ştefan cel Mare. El l-a înlocuit pe Gigi Mulţescu, acesta demisionând imediat după eşecul din Cupă de la Giurgiu.

Diego Fabbrini, absenţă importantă la Dinamo

Duşan Uhrin nu îl va putea folosi pe italianul Diego Fabbrini, un jucător cheie al câinilor, care este suspendat şi va trebui să continue cu portarul norvegian Kongshavn, pentru că tânărul Mihai Eşeanu este încă accidentat.

Pentru casele de pariuri Astra Giurgiu este favorită la cotă destul de ridicată, 2,50 semn că nu va avea deloc un meci uşor. Dinamo a primit cotă de 3,25 la victorie iar un gol marcat de alb-roşii valorează 1,60. Total goluri peste 2 ajunge la cota de 1,40, două goluri fiind posibile în acest meci.

ADVERTISEMENT