Life

Astrologul Minerva, adevăruri nespuse. Ce se întâmplă, de fapt, cu cei care poartă nume ca nașii

Celebrul astolog Minerva dezvăluie ce poate ascunde numele pe care îl purtăm. Ce putem transmite prin nume și de ce trebuie ales cu atenție.
15.07.2023 | 10:30
Astrologul Minerva adevaruri nespuse Ce se intampla de fapt cu cei care poarta nume ca nasii
Celebrul astrolog Minerva iti spune ce semnifica numele pus copilului Fotomontaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Minerva este unul dintre cel mai apreciați și cunoscuți astrologi și numerologi de la noi din țară. Nu de puține ori, am aflat de la celebrul astrolog ce se întâmplă cu semnele zodiacale, de ce anume să ne ferim sau cum funcționează plata karmică. Acum, Minerva a dezvăluit la ce anume trebuie să fii atent atunci când pui numele copilului. Este sau nu bine să pui numele copilului după numele nașilor?

Cunoscutul astrolog Minerva spune ce se întâmplă cu cei care au același nume ca nașii

Minerva a explicat în cadrul podcastului Vorba lu` Jorge cum ajungem să preluăm traumele altor oameni sau să plătim karmic pentru ele. Numele pe care îl purtăm are mare legătură cu acest lucru.

ADVERTISEMENT

“Părinții noștri făceau asta și se mai practică și astăzi. Dau numele nașilor copiilor. Nimeni nu s-a gândit o clipă că vor transfera asupra copiilor o parte din problemele pe care le au purtătorii de nume. Se face o analiză a numelui în generalogie și ești surprins ce afli acolo”, a spus Minerva în cadrul podcastului.

Minerva: “Începe să se manifeste de la a treia generație, iar problemele sunt serioase”

Astrologul mai susține că fiecare om vine în lume cu așa-zisele lecții karmice pe care trebuie să le învețe. Fiecare lecție neînvățată în timpul vieții se transmite mai departe la altcineva din următoarea generație.

ADVERTISEMENT

În plus, în momentul în care pui numele copilului după numele cuiva apropiat, în special rudă, acesta va prelua toate lecțiile neînvățate de cel de dinainte. “Transgenealogia este un studiu al arborelui genealogic. Acest arbore genealogic este în fiecare din noi. Noi ducem între șapte și nouă generații în spate.

Te căsătorești cu un partener. El a iubit înainte pe altcineva, tu pe altcineva. Iubirea care nu s-a consumat s-a transformat într-o fantomă. Acest cumul de energie neconsumat sare de la o generație la alta. De la a treia generație începe să se manifeste. Nu se mărită fetele și, mai nou, sunt și bărbați în situația asta.

ADVERTISEMENT

Se poate manifesta prin faptul că nu își pot face o casă, nu pot pune un ban deoparte. Pot exista blocaje de fertilitate, chiar dacă ambii parteneri sunt sănătoși. Apoi vor exista blocaje ce țin de natura înțelegerii oamenilor, pot apărea boli care nu au existat în familie. Sunt foarte multe lucruri pe care această transgenealogie le poate explica”, a mai spus Minerva în cadrul podcastului Vorba lu` Jorge.

Minerva spune ce putem transmite prin nume. Ce reprezintă transgenealogia

Minerva susține că transgenealogia sau studiul arborelui genealogic este foarte importantă pentru fiecare în parte. Fiecare individ trebuie să își cunoască traumele pentru a putea să le depășească și, cel mai important, să nu le transmită mai departe.

ADVERTISEMENT

“În transgenealogie este importantă depistarea. Procesul de conștientizare a traumelor care sunt în subconștient nu este întâmplător. Multă lume plânge pentru că plânsul este momentul în care te descarci de tot și de toate”, a mai spus Minerva în cadrul aceluiași podcast.

ADVERTISEMENT
Tags: