Life

Ce lecții trebuie să învețe fiecare zodie de-a lungul vieții. Capricornii au cele mai mari provocări karmice

Fiecare zodie trebuie să învețe o anumită lecție de viață. Nu există nativ care să nu se lovească de o cumpănă majoră. Care sunt soluțiile pentru marile provocări ale zodiilor?
28.07.2022 | 17:37
Ce lectii trebuie sa invete fiecare zodie dea lungul vietii Capricornii au cele mai mari provocari karmice
Horoscop special: ce lecție are de învățat fiecare zodie de-a lungul vieții. Foto: Freepik
ADVERTISEMENT

Pentru fiecare semn zodiacal, există câteva cumpene prin care trebuie să treacă în viață, lecții pe care trebuie să le învețe. Care este provocarea ta?

Marile cumpene ale zodiilor și lecțiile de viață de care trebuie să țină cont

Berbecii trebuie să învețe să își gestioneze furia, să renunțe să judece oamenii fără să analizeze în detaliu totul. Karma de agresivitate îi urmărește mereu și trebuie să scape de izbucnirile de moment. Nativii de foc pot depăși ieșirile furtunoase doar dacă se înconjoară de oameni de la care pot afla cum să facă față neplăcerilor apelând la calm, la bună înțelegere.

ADVERTISEMENT

Taurii sunt pândiți de obsesia pentru a strânge cât mai multe bunuri materiale. În destinul lor este scris să renunțe la materialism, să cunoască lumea mai profund, să se aplece asupra părții spirituale a vieții.

Gemenii sunt destul de superficiali și împrăștiați. Principala lor lecție de viață este să învețe să finalizeze lucrurile pe care le încep, să se organizeze mai bine. Au atâta talent și atâta inteligență încât este păcat să le risipească.

ADVERTISEMENT

Leii trebuie să aprecieze lucrurile mărunte

Racii dau totul pentru cei din jur, însă ei trebuie să învețe să tragă și pentru ei. Nativii de apă se sacrifică foarte mult pentru ceilalți, însă uneori e bine să fie un pic egoiști. Pot pierde trenuri importante. Pot rata șansa de a avea succes în primul rând pentru că obișnuiesc să se pună pe ultimul loc.

Leii, la fel precum Taurii, trebuie să aprecieze lucrurile mărunte, gesturile mici, nu doar bunurile costisitoare. Ei, spre deosebire de nativii de pământ, au o deschidere mai mare către valorile spirituale, având o latură artistică destul de bine dezvoltată.

ADVERTISEMENT

Fecioarele trebuie să evite critica în exces. Vor trece prin multe situații în viață în care ar putea fi puse la zid, tocate exact așa cum și ele îi toacă pe alții. Tocmai de aceea, persoanele născute sub acest semn de pământ trebuie să înmoaie abordarea față de oamenii ale căror acțiuni le despică în mii de fire.

Balanțele și Scorpionii au lecții de viață comune: mai multă atenție la stilul de viață haotic și mai multă empatie nu le-ar strica! Nativii de aer și de apă tind să trăiască fără să țină cont de reguli.

ADVERTISEMENT

Săgetătorii tind să se transforme în drama-queen

Săgetătorii sunt uneori mult prea sensibili și exagerează de cele mai multe ori atunci când vor să înțeleagă de ce nu le merge bine. Nativii de foc au nevoie de oameni care să îi țină cu picioarele pe pământ, care să îi învețe să nu dramatizeze orice situație nefavorabilă.

Capricornii au cele mai mari provocări karmice. Ei au în spate, în bagajul emoțional, două tipuri de karmă: cea de agresivitate și cea de ignoranță. Viața îi învață să nu mai reacționeze la primul impuls și să nu fie nepăsători cu ceilalți.

Vărsătorii sunt și ei destul de aerieni, uneori ignoranți chiar cu privire la propriile lor vise. Acești nativi de aer trebuie să se mobilizeze mai bine, să pună osul la treabă dacă vor să-și atingă țelurile.

Peștii învață de-a lungul vieții cum să depășească dezamăgirile în dragoste și teama de abandon. Sunt cele mai mari probleme de care se pot lovi.

ADVERTISEMENT
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de...
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de la FC Brașov: „A înșela înseamnă să fii cu sufletul în altă direcție”
Planul a fost dezvăluit: părțile bătuseră palma! Aleksei Navalnîi a murit cu doar...
Planul a fost dezvăluit: părțile bătuseră palma! Aleksei Navalnîi a murit cu doar câteva zile înainte ca totul să se schimbe
Un cuplu din Cluj a rămas fără niciun ban și fără mașină după...
Un cuplu din Cluj a rămas fără niciun ban și fără mașină după ce a dat click pe un anunț de pe internet
„Așa am scăpat de retenția de apă”. Amna are un obicei simplu după...
„Așa am scăpat de retenția de apă”. Amna are un obicei simplu după fiecare masă
Inspectorii antifraudă vor avea dreptul să poarte arme
Inspectorii antifraudă vor avea dreptul să poarte arme
Reacţia unui influencer din SUA când gustă pentru prima dată sarmale. A numit...
Reacţia unui influencer din SUA când gustă pentru prima dată sarmale. A numit Bucureştiul "unul dintre cele mai cool orașe din Europa"
Cum ajută CIA în secret Ucraina să lupte cu Putin
Cum ajută CIA în secret Ucraina să lupte cu Putin
O mamă indignată a scris un bilet pentru educatoarea fiicei sale și l-a...
O mamă indignată a scris un bilet pentru educatoarea fiicei sale și l-a lipit pe caserola de mâncare. Ce o învățase dascălul
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Lumea s-a înghesuit pentru pomană
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Lumea s-a înghesuit pentru pomană
Ciorba de Babic: Secretul gastronomic al Buzăului
Ciorba de Babic: Secretul gastronomic al Buzăului
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Pachetele împărțite la cimitir, pline cu delicatese
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Pachetele împărțite la cimitir, pline cu delicatese
Florin Dumitrescu, prima reacţie despre divorţul de Cristina. Cei doi au împreună două...
Florin Dumitrescu, prima reacţie despre divorţul de Cristina. Cei doi au împreună două fetiţe: „Dumnezeu e sus și vede!”
O teroristă germană din Facțiunea Armata Roșie, căutată de 30 de ani și...
O teroristă germană din Facțiunea Armata Roșie, căutată de 30 de ani și acuzată atacuri cu bombă și jafuri armate, a fost arestată la Berlin
Dan Negru, revoltat de prețurile din magazine. Cât a ajuns să coste planta...
Dan Negru, revoltat de prețurile din magazine. Cât a ajuns să coste planta care „astupă foamea săracului”