News

Atac armat în SUA: 3 morți la un oficiu poștal din Memphis. Un angajat a deschis focul asupra colegilor

Un nou atac armat a fost raportat în SUA. Un angajat a deschis focul la un oficiu poștal din Memphis, incidentul soldându-se cu 3 morți.
13.10.2021 | 08:33
Atac armat în SUA: 3 morți la un oficiu poștal din Memphis. Un angajat a deschis focul asupra colegilor
Atac armat în SUA: 3 morți la un oficiu poștal din Memphis. Un angajat a deschis focul asupra colegilor. Sursa foto: abcnews.com
ADVERTISEMENT

Doi angajați ai serviciului poștal din SUA au fost împușcați mortal marți într-un sediul al instituției din Memphis.

Un al treilea lucrător din unitate, identificat de Poliție ca fiind atacatorul, a murit după ce s-ar fi împușcat.

Atac armat soldat cu 3 morți la un oficiu poștal din SUA. Un angajat și-a împușcat colegii

Inspectorul poștal SUA, Susan Link, a declarat că cei 3 lucrători poștali au fost găsiți morți după împușcăturile de la East Lamar Carrier Annex, un cartier din Memphis.

ADVERTISEMENT

Purtătorul de cuvânt al FBI, Lisa-Anne Culp, a confirmat că autorul atacului armat este un angajat al oficiului poștal, scrie USA Today.

Cei doi oficiali de la poștă și FBI au explicat situația într-o conferință de presă, organizată marți. Inițial, nu s-au oferit detalii despre identitatea persoanelor decedate, însă presa de peste ocean a vorbit cu familiile victimelor.

ADVERTISEMENT

”Serviciul poștal este întristat de evenimentele care au avut loc astăzi (n.r. marți, 12 octormbrie) în Memphis. Gândurile noastre sunt cu membrii familiei, prietenii și colegii de muncă ai persoanelor implicate.

Serviciul poștal va furniza sprijin tuturor angajaților din anexa East Lamar Carrier în următoarele zile și săptămâni”, s-a arătat într-un mesaj al conducerii oficiului poștal din Memphis.

ADVERTISEMENT

Atacul de marți a fost al treilea incident grav raportat în orașul Memphis din statul Tennessee în ultimele trei săptămâni.

Familia unui angajat ucis, devastată: ”Era un suflet bun”

În timp ce aștepta să ridice trupul neînsuflețit al unei victime, Roxanne Rogers, ruda unui angajat, a dat declarații pentru presa americană. Aceasta a vorbit despre vărul ei, James Wilson un angajat de mulți ani al poștei SUA (USPS).

ADVERTISEMENT

”Era un suflet umil, unul dintre cei mai buni manageri de supraveghere cu care ți-ai dori să ai de a face. Nu a tratat pe nimeni diferit niciodată. A avut compasiune pentru oameni. Dacă aveai avea o problemă, el ți-o rezolva fără a sta pe gânduri. Era un familist convins”, a spus Roxanne.

James Wilson tocmai revenise la această unitate a oficiului poștal această facilitate după ce o perioadă lucrase într-o altă locație, a mai spus ruda acestuia. Wilson era căsătorit și nu avea copii, a mai adăugat femeia.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri