News

Atac armat într-un mall din Alabama! Un copil de 8 ani a fost ucis

04.07.2020 | 10:47
Atac armat intrun mall din Alabama Un copil de 8 ani a fost ucis
ADVERTISEMENT

Atac armat într-un mall din Alabama, Statele Unite ale Americii, acolo unde un băieţel de 8 ani a fost ucis. Alte trei persoane au ajuns la spital acuzând răni în urma incidentului.

Tragedia s-a petrecut la un centru comercial din sudul statului și a fost confirmată de poliţia locală. De altfel, oamenii legii din Hoover au emis imediat un comunicat de presă.

ADVERTISEMENT

Aceștia au precizat că au existat focuri de armă trase în zona de restaurante din mall-ul Riverchase Galleria, un mall destul de populat.

Atac armat într-un mall din Alabama!

O fetiţă şi doi adulţi au fost răniţi în incident. Toţi trei sunt internaţi în spital, însă starea lor de sănătate nu este cunoscută.

ADVERTISEMENT

De remarcat că Poliţia a transmis că încă anchetează motivele incidentului armat şi încearcă să stabilească posibilii suspecţi.

Într-un mesaj postat pe Twitter, poliţia din Hoover a anunţat că ”acţionează neobosit pentru a-i aduce în faţa justiţiei pe cei responsabili”.

ADVERTISEMENT

Băiatul care și-a pierdut viața a fost identificat drept Royta Giles Jr., un puști care urma să intre în clasa a treia și despre care profesorii spun că “era un copil foarte deștept, o bijuterie de copil care avea deja ambiții mari de a intra în industria muzicală”.

Există inclusiv o variantă conform căreia ar fi vorba, de fapt, despre o reglare de conturi între două grupări, iar victimele să fi fost în momentul nepotrivit, la locul nepotrivit.

ADVERTISEMENT

Vă reamintim că în urmă cu doi ani, în mall-ul respectiv a avut loc o altă tragedie care a produs numeroase controverse.

Atunci, un polițist a împușcat mortal un tânăr de culoare, pe Emantic EJ Bradford Jr., de 21 de ani. Cu toate acestea, procurorii au decis să nu-l sancționeze pe polițist. Aceștia au luat în calcul circumstanțele în care a omul legii a acționat.

ADVERTISEMENT
Tags: