ADVERTISEMENT
News

Atac armat într-un mall din Alabama! Un copil de 8 ani a fost ucis

Autor: Alexandru Năstase | 04.07.2020 | 10:47
Atac armat într-un mall din Alabama! Un copil de 8 ani a fost ucis
Victima atacului este un băiețel de 8 ani. Sursa foto - facebook

Atac armat într-un mall din Alabama, Statele Unite ale Americii, acolo unde un băieţel de 8 ani a fost ucis. Alte trei persoane au ajuns la spital acuzând răni în urma incidentului.

ADVERTISEMENT

Tragedia s-a petrecut la un centru comercial din sudul statului și a fost confirmată de poliţia locală. De altfel, oamenii legii din Hoover au emis imediat un comunicat de presă.

Aceștia au precizat că au existat focuri de armă trase în zona de restaurante din mall-ul Riverchase Galleria, un mall destul de populat.

ADVERTISEMENT

Atac armat într-un mall din Alabama!

O fetiţă şi doi adulţi au fost răniţi în incident. Toţi trei sunt internaţi în spital, însă starea lor de sănătate nu este cunoscută.

De remarcat că Poliţia a transmis că încă anchetează motivele incidentului armat şi încearcă să stabilească posibilii suspecţi.

ADVERTISEMENT

Într-un mesaj postat pe Twitter, poliţia din Hoover a anunţat că ”acţionează neobosit pentru a-i aduce în faţa justiţiei pe cei responsabili”.

Băiatul care și-a pierdut viața a fost identificat drept Royta Giles Jr., un puști care urma să intre în clasa a treia și despre care profesorii spun că “era un copil foarte deștept, o bijuterie de copil care avea deja ambiții mari de a intra în industria muzicală”.

ADVERTISEMENT

Există inclusiv o variantă conform căreia ar fi vorba, de fapt, despre o reglare de conturi între două grupări, iar victimele să fi fost în momentul nepotrivit, la locul nepotrivit.

Vă reamintim că în urmă cu doi ani, în mall-ul respectiv a avut loc o altă tragedie care a produs numeroase controverse.

ADVERTISEMENT

Atunci, un polițist a împușcat mortal un tânăr de culoare, pe Emantic EJ Bradford Jr., de 21 de ani. Cu toate acestea, procurorii au decis să nu-l sancționeze pe polițist. Aceștia au luat în calcul circumstanțele în care a omul legii a acționat.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!