Fotbal intern

Atac la conducerea lui Dinamo după ce a refuzat doi jucători crescuţi de Real Madrid: “După ce a apărut articolul în FANATIK au făcut trei transferuri”

Dragoș Sterpu, fost lider DDB Spania, critica conducerea celor de la Dinamo București după ce au refuzat doi tineri jucători în iarnă.
26.01.2024 | 13:45
Atac la conducerea lui Dinamo dupa ce a refuzat doi jucatori crescuti de Real Madrid Dupa ce a aparut articolul in FANATIK au facut trei transferuri
Atac la conducerea lui Dinamo după ce au refuzat doi jucători crescuţi de Real Madrid: “După ce a apărut articolul în FANATIK au făcut trei transferuri”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fostul lider al programului DDB Spania, Dragoș Sterpu, a atacat conducerea celor de la Dinamo București după ce au refuzat doi tineri jucători crescuți la Real Madrid. Acesta a mărturisit și cum a primit refuzul lui Andrei Nicolescu la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct de la ora 10:30 în fiecare zi de luni, marți și vineri pe FANATIK.RO.

Atac la conducerea lui Dinamo după ce au refuzat doi jucători crescuţi de Real Madrid: “După ce a apărut articolul în FANATIK au făcut trei transferuri”

Andres Garcia și Samu Exposito de la Real Madrid Castilla au fost propuși la formația „alb-roșie”, iar tinerii spanioli chiar și-au dat acordul să vină în România. FANATIK a anunțat în exclusivitate despre scandalul de la Dinamo după ce au refuzat jucătorii care aparțin „galacticilor”.

ADVERTISEMENT

Dragoș Sterpu a dezvăluit în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA că Andrei Nicolescu a refuzat din motivul că ambii jucători nu au experiență. Răspunsul administratorul special de la Dinamo nu a fost pe placul fostului lider DDB Spania.

„M-am amestecat în relațiile cu Real Madrid să putem aduce doi jucători de la Castilla, a doua echipă a lui Real Madrid. Mi s-a părut și probabil am înțeles că în discuțiile cu impresarii, domnul Andrei Nicolescu i-a refuzat că vrea CV-uri.

ADVERTISEMENT

Imediat după ce a apărut articolul în FANATIK au apărut trei transferuri unul după altul, unul la 12 noapte, unul a doua zi. Nu știu care este diferența dintre un atacant de 20 de ani care a jucat la toate naționalele Spaniei și un jucător care a fost convocat la U19 la naționala Moldovei, convocat, nu a jucat.

Sunt alegerile domnului Nicolescu, pe mine ce m-a deranjat cel mai mult este că nu poți să spui când deja se obținuse acordul clubului Real Madrid ca cei doi jucători să vină să facă pregătirea în Antalya, să vii să spui că nu faci trialuri.

ADVERTISEMENT

Fotbalul mare românesc s-a făcut din selecții și trialuri. Pot spune ce s-a întâmplat, de la Castilla nu poți lua alți jucători. În primul și în primul rând, la Castilla joacă jucătorii de la prima echipă care revin după accidentare, jucătorii care sunt în lotul mare de la prima echipă și nu prind nici măcar banca

A treia categorie este exact cum s-a întâmplat iarna asta, unde Real Madrid a plătit 35 de milioane pe un vârf de 16 ani. Rămân la Castilla doar vârfurile lor. Ei îți oferă un atacant și un mijlocaș de construcție, trecuți pe la toate naționalele Spaniei, jucând la naționalele Spaniei până la U19”, a spus Dragoș Sterpu.

ADVERTISEMENT

„Și-au dat acordul și erau foarte încântați să vină un an și jumătate chiar dacă Dinamo retrogradează, toate costurile fiind plătite de Real Madrid”

„Vin băieții 2 săptămâni în Antalya, avem acordul să poată să vină să se pregătească cu noi 2 săptămâni și dacă Kopic îi dorește, dacă băieții se simt bine. Și-au dat acordul și erau foarte încântați să vină un an și jumătate chiar dacă Dinamo retrogradează, toate costurile fiind plătite de Real Madrid.

Dinamo trebuia să le pună o casă și nu transport la stadion, nimic mai mult. Îmi puteți spune și mie, fără să îl cunosc pe copilul ăsta, Petru Neagu, ce experiență are? Ce m-a deranjat foarte mult pentru că aveau posibilitatea să ăi ducă în cantonament, cantonament în care nu știu cum Kopic a reușit să facă meciuri între echipe.

Având 22 de jucători cu 3 portari este mai complicat să joci 11 la 11. Ai dus după tine un staff tehnic de 12 persoane și nu ai putut să iei 2 jucători pentru 2 săptămâni, să vezi dacă se acomodează, dacă sunt pe chimia antrenorului, echipei. Fotbalul este o permanentă selecție.

În momentul în care ajungi antrenor de fotbal și ai antrenat la academiile marilor cluburi îți dai seama că tot ce vine acolo sunt vârfurile unor generații intregi de selecții de copii și juniori. Sunt 8 echipe de U17 la Real Madrid, la Castilla ajung numai vârfurile. Mi se pare amatorism total la fotbal să spui că nu faci selecție”, a declarat fostul lider DDB Spania.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI

ADVERTISEMENT