Sport

Atacat din toate părțile, Ivailo Petev se apără: „Știm unde am greșit”. Ce a spus despre meciul cu Sepsi

Ivailo Petev este cu gândul mai mult ca oricând la cele trei puncte cu Sepsi după înfrângerile cu FCSB și Farul. Tehnicianul bulgar cere mobilizare maximă la Universitatea Craiova.
01.02.2024 | 14:44
Atacat din toate partile Ivailo Petev se apara Stim unde am gresit Ce a spus despre meciul cu Sepsi
Ivailo Petev, despre Sepsi - Universitatea Craiova: „Trebuie să luptăm și să câștigăm cu orice preț”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

„Alb-albaștrii” merg la Sfântu Gheorghe cu gânduri mari și așteaptă un restart în SuperLiga cu Sepsi OSK. Ivailo Petev îl mobiliează la maxim pe jucătorii Universității Craiova pentru a se întoarce cu cele trei puncte puse în joc înapoi în Bănie.

Ivailo Petev, despre Sepsi – Universitatea Craiova: „Trebuie să luptăm și să câștigăm cu orice preț”

Înfrângerea din derby-ul cu FCSB i-a adus multe critici lui Ivailo Petev, însă tehnicianul bulgar lucrează intens cu lotul Universității Craiova pentru a redresa situația din clasament. „Alb-albaștrii” își doresc să risipească din emoțiile pentru calificarea în play-off cu o victorie la Sepsi.

ADVERTISEMENT

Ivailo Petev a identificat problema Universității Craiova și este convins că o victorie ar schimba lucrurile în vestiarul „alb-albaștrilor”. Acesta a vorbit și despre atmosfera din cadrul lotul înaintea confruntării cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

„Meciul care urmează o să fie cu o echipă foarte bună care are progres în ultimele meciuri. Trebuie să reacționăm într-o metodă bună, să dăm totul de la sine, să luptăm și cu orice preț să ne străduim să luăm cele trei puncte. Indiferent de ce sistem o să folosesc, oricine intră în joc trebuie să ia meciul în serios și să obținem cele trei puncte.

ADVERTISEMENT

Ne antrenăm în fiecare săptămână, nu avem alte observații, dar ce arătăm la meciuri nu este suficient. Am spus că trebuie să acceptăm meciul trecut și să ne străduim să luăm cele trei puncte. La noi problema este mai mult mentală având în vedere rezultatele din ultimul timp.

Sunt sigur că după o victorie o să arătăm mai bine. Este normal să fie critici mai ales că nu reușești să câștigi după atâtea meciuri, dar totul depinde de noi. Noi am intrat în situația asta și singuri trebuie să ieșim. Stim unde am greșit știm”, a declarat Petev.

ADVERTISEMENT

Absența lui Nicușor Bancu nu îl îngrijoarează pe Petev: „Este șansa altuia”

Nicușor Bancu este suspendat după ce a a văzut cartonașul galben în derby-ul cu FCSB, iar Ivailo Petev așteaptă întâriri. Tehnicianul bulgar a vorbit și despre ultimul transfer al „alb-albaștrilor” și când ar putea să debuteze la Universitatea Craiova.

„Trebuie să minimalizăm greșelile. Este absolut normal să fie critici, le accepți, normal. Avem un nou meci în care putem să căutăm revanșa. Nu avem probleme mari… avem unul suspendat și asta e. Perioada asta este foarte grea, unele campionate au terminat în decembrie.

ADVERTISEMENT

Una este ca un jucător să se antreneze cu echipa și una este individual. Atunci când decid că este pregătit fizic și în joc atunci o să intre. O să ne străduim și o să facem totul posibil să aducem un atacant. Ne gândim cum o să câștigăm duminică.

Pierderile sunt o parte din fotbal și noi trebuie să trecem peste acest lucru. Toți suntem supărați. O să lipsească Bancu și va cântări acest lucru, dar este șansa de a intra altcineva. Cu cât mai mult se duce timpul într-un meci lipsește el, în altul altcineva, trebuie să ne descurcăm cu oricine”, spune antrenorul.

ADVERTISEMENT
Tags:
1,87 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „ambele marchează” la meciul Sepsi - Universitatea Craiova