Sport

Cine joacă în locul lui Nicușor Bancu în Sepsi – Universitatea Craiova. Pe cine așteaptă Ivailo Petev

Nicușor Bancu este suspendat și ratează confruntarea dintre Sepsi și Universitatea Craiova, iar Ivailo Petev îl așteaptă pe Basilio Ndong după eliminarea din Cupa Africii.
31.01.2024 | 21:55
Cine joaca in locul lui Nicusor Bancu in Sepsi  Universitatea Craiova Pe cine asteapta Ivailo Petev
Cine joacă în locul lui Bancu în Sepsi - Universitatea Craiova. Pe cine așteaptă Ivailo Petev.. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Eliminat din Cupa Africii în optimile de finală, Basilio Ndong este așteptat la baza de pregătire „Ilie Balaci” sub comanda lui Ivailo Petev. Internaționalul ecuatorian este singura soluție pentru postul de fundaș stânga după suspendarea lui Nicușor Bancu.

Cine joacă în locul lui Bancu în Sepsi – Universitatea Craiova. Ivailo Petev îl așteaptă pe Basilio Ndong

„Alb-albaștrii” luptă pentru calificarea în play-off în fața contracandidatei Sepsi OSK, iar Ivailo Petev este pregătit să folosească toate „armele” pentru câștigarea celor trei puncte. Totuși, tehnicianul bulgar are o absență de marcă în defensiva Universității Craiova.

ADVERTISEMENT

Nicușor Bancu este suspendat după ce Marcel Bîrsan i-a arătat cartonașul galben în derby-ul Universitatea Craiova – FCSB, scor 3-0. Astfel, principala soluție este Basilio Ndong, care a scris istorie cu Guineea Ecuatorială la Cupa Africii.

Internaționalul „alb-albaștrilor” a distrus naționala lui Didier Drogba cu 4-0, însă a fost învinsă în optimile de finală de către Guineea, scor 1-0. Asfel, Basilio Ndong revine în lotul Universității Craiova după 4 confruntări în care a fost integralist în cel mai important turneu de fotbal din Africa.

ADVERTISEMENT

Basilio Ndong nu s-a antrenat cu lotul Universității Craiova în ziua de miercuri, însă este așteptat în zilele următoare sub comanda lui Ivailo Petev. În cazul în care tehnicianul bulgar nu se va baza pe jucătorul din Guineea Ecuatorială, care este de meserie fundaș stânga, acesta mai are câteva soluții la gruparea din Bănie.

Este vorba despre Denis Benga și Juraj Badelj, care este de fapt stoper de meserie. Internaționalul de tineret croat a evoluat în trecut și în locul lui Nicușor Bancu, atunci când Eugen Neagoe a rămas fără alte variante pe postul căpitanului Universității Craiova.

ADVERTISEMENT

Alex Mitriță, mesaj clar: „Așa nu se mai poate”

Alex Mitriță a avut cea mai vehementă reacție după înfrângerea usturătoare din derby-ul cu FCSB, scor 0-3. „Piticul atomic” din SuperLiga cere mobilizare în lotul Universității Craiova pentru a strânge puncte, deoarece „alb-albaștrii” au nevoie să își asigure calificarea în play-off.

„Pierdem puncte și ne depărtăm de această zonă. Și în această seară am făcut greșeli. Nu știu ce se întâmplă și nu vreau să vorbesc la cald. Trebuie să analizăm bine, pentru că așa nu se mai poate.

ADVERTISEMENT

Trebuie să acumulăm puncte. Nu am acumulat puncte de 5 etape. Nu va fi bine dacă nu reușim acest lucru. Trebuie să câștigăm. Este normal ca fanii să vie supărați, pentru că nu am adunat victorii.

Nu joc singur pe teren. Fără echipă nu puteam să am reușite. Am încredere în colegii mei. Nu există că Mitriță este cel mai bun. Când câștigăm e meritul echipei. Când pierdem toți suntem supărați.

Trebuie să avem atitudinea din a doua repriză și trebuie să menținem asta. Când am venit aici ziceam că o să ne batem la titlu. Vreau să luăm fiecare meci în parte și trebuie să acumulăm puncte”, spunea Alex Mitriță.

ADVERTISEMENT
1,87 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „ambele marchează” la meciul Sepsi - Universitatea Craiova