Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Atacul direct al lui Ștefan Târnovanu de la FCSB la adresa Farului a avut feed-back. „Cred că l-a cam luat valul”. Video exclusiv

Ciprian Marica a taxat declaraţiile războinice ale lui Ştefan Târnovanu, care spunea că în ultimele etape toată lumea trage cu Farul Constanţa.
16.05.2023 | 10:42
Atacul direct al lui Stefan Tarnovanu de la FCSB la adresa Farului a avut feedback Cred ca la cam luat valul Video exclusiv
Atacul direct al lui Ștefan Târnovanu de la FCSB la adresa Farului a avut feed-back. „Cred că l-a cam luat valul”. Video exclusiv
ADVERTISEMENT

FCSB a câştigat cu 1-0 derby-ul cu CFR Cluj şi s-a apropiat la un punct de liderul Farul Constanţa. Cele două rivale la titlu se vor duela în meci direct, duminică, de la ora 21:00, într-o confruntare care poate decide noua campioană.

Atacul direct al lui Ștefan Târnovanu de la FCSB la adresa Farului a avut feed-back: “L-a cam luat valul!”

Ciprian Marica a taxat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI declaraţiile războinice ale portarului de la FCSB, Ştefan Târnovanu, care consideră că toată lumea a tras cu Farul Constanţa în play-off:

ADVERTISEMENT

“Cred că l-a cam luat valul. După meci, la cald. putem spune că l-a luat valul. Suntem acolo, pe primul loc, de foarte mult timp şi oamenii sunt invidioşi pe poziţia noastră, putem înţelege.

Noi sperăm că în meciul direct suntem echipa mai bună”, a reacţionat amuzat Ciprian Marica, unul dintre acţionarii Farului Constanţa, la FANATIK SUPERLIGA. – VEZI VIDEO

ADVERTISEMENT

Târnovanu: “Mergem peste o săptămână la ei, ne dăm viața, câștigăm și nu mă mai interesează restul”

După victoria obţinută împotriva lui CFR Cluj, Ştefan Târnovanu a declarat că a simţit că în ultimele etape toată lumea a tras cu Farul Constanţa, dar este sigur că echipa lui va câştiga meciul de titlu:

“Dacă în ultimele etape am simțit că toată lumea trage cu cei Farul, în această seară, Dumnezeu le-a așezat frumos, am câștigat. Mai avem două meciuri, le vom câștiga și vom fi campioni. Mergem peste o săptămână la ei, ne dăm viața, câștigăm și nu mă mai interesează restul.

ADVERTISEMENT

Cât am jucat eu cu CFR, au avut ocazii, singurele oportunități au fost din auturi. Mă bucur că am ținut poarta intactă. Toată echipa a făcut un meci perfect.

Vreau să le mulțumesc fanilor. Cred și sper și îi rog ca la meciul cu Rapid să fie stadionul plin. Când Steaua a câștigat ultimul campionat, eu eram copil de mingi la Iaşi. Am trăit bucuria alături de ei și sper să o facem din nou acum”, a spus Ştefan Târnovanu.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook FANATIK sau pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT